dinsdag 21 mei 2019

Kwantum grastapijt

Grastapijt Greenhills Groen kopen? Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum , daar woon je beter van!


Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw.

Met dit universele grastapijt met een lengte van 400cm en een breedte van 200cm creëer je dat tuin gevoel op je balkon. Je kunt je grastapijt ook door een echte professional laten leggen bij Leen Bakker. Deze komt dan bij je thuis om alle maten op te nemen. Professionele installatie van het kunstgras is mogelijk vanaf 20m2.


Kom naar een van onze winkels voor meer informatie en maak meteen een afspraak voor het laten inmeten van het grastapijt. Bij GAMMA bieden we je grastapijt aan, kunstgrastegels en kunstgras op maat. Je kunt in het menu links van de pagina aangeven welk type kunstgras je wilt, welke kleur, welk materiaal en welke gebruiksklasse.

Wil je eerst weten hoe het gras eruit ziet en voelt, bestel een Astaal kunstgras. Meer informatie Central Park kunstgras 25mm 4m. De tapijtrol is aan de onderkant voorzien antislip- drainagenoppen voor veiligheid en duurzaamheid. Het kunstgras is de ideale ondergrond voor spelende kinderen, groot speelgoed of tuinmeubilair.


Een eenvoudige kunstgras of grastapijt aankoop. Natuurlijk wilt u het liefst vandaag nog uw kunstgras of grastapijt in huis hebben. GJ Floors heeft altijd al het kunstgras uit voorraad leverbaar, u kunt uw grastapijt dus eenvoudig ophalen in Genemuiden zodat u het kunstgras vandaag nog in huis heeft. Een grastapijt is niet alleen makkelijk te onderhouden, het staat ook erg mooi naast je sierbestrating.


Kunstgras lijkt tegenwoordig erg goed op natuurlijk gras. Zo heb jij de beste grasmat van de buurt. Bij jou is het gras altijd groener, omdat de kleur hetzelfde blijft: groen als gras. Maar zo’n grastapijt heeft nog meer voordelen. Zoek je een mooi grastapijt voor licht gebruik?


Dit tapijt heeft een antislipondergron zodat het tapijt niet gaat schuiven. Bovendien is deze grasmat voorzien van draingoten voor een optimale afwatering.

Bekijk het ruime assortiment en bestel meteen jouw tapijt! Het grastapijt van 3bij 2centimeter zorgt dat je het hele jaar door een mooi groen gazon hebt. Het eigen merk kunstgrastapijt wordt geleverd op rol. Altijd prachtig “gras” onder de gloednieuwe loungeset op het balkon, zonder dat u hoeft te maaien of de bruine, verdorde plekken hoeft te verbergen onder een bloempot. Laat uw tuin of balkon in een volle en duurzame groen schijnen.


Vastplakken is hierbij niet nodig. Het is bij veel teamsporten al jaren een begrip, en ook in je tuin zijn er tal van mogelijkheden met kunstgras. Veel meer dan alleen een rol grastapijt dus! Ook kunstgras voor sport en spel vind je trouwens in onze webshop.


Op zoek naar het goedkoopste kunstgras voor je tuin?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts