maandag 20 mei 2019

Kbt glijbaan

Bekijk snel het grootste assortiment. Shop direct online op beslist. KBT glijbaan prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vergelijk verhuurbedrijven.


Kbt glijbaan

Kies uit producten vanaf € 390. De Rex glijbaan is gemaakt van spuitgegoten HDPE kunststof. Door speciale productieprocessen zijn de glij-eigenschappen van deze glijbaan geoptimaliseerd. De vrijstaande glijbaan ladder wordt geleverd met al het benodigde montagemateriaal en verankeringen. De glijbaan heeft uitstekende glijeigenschappen dankzij het gespecialiseerd productieproces van TSG cascade spuitgieten.


Daardoor zijn de glijeigenschappen significant beter dan die van normale spuitgegoten glijbanen. De glijbaan moet met bouten aan het platform en aan de bodem bevestigd worden (niet inbegrepen). De optionele grondverankeringsset bestaat uit een warm gegalvaniseerde stalen plaat van mm dik. Die wordt geleverd met zeskant bouten en sluitringen.


De Tsuri glijbaan heeft een golvend ontwerp en heeft dankzij het productieproces van TSG cascade spuitgieten betere glijeigenschappen dan normaal spuit gegoten glijbanen. De KBT Tsuri glijbaan kan ook gebruikt worden als waterglijbaan. Combineer met deze artikelen voor nog meer voordeel. We hebben deze glijbaan aangeschaft omdat we het speelhuisje wat groter hadden gemaakt en daar hoorde ook een grotere glijbaan bij.


Fijne mooie glijbaan van goede kwaliteit. Via deze website ook de beste prijs. Ook leuk dat er een optie op zit om de waterslang op de glijbaan aan te sluiten, je moet dan nog wel even zelf een gaatje doorboren. Deze glijbaan kan je bevestigen aan een schommel met een platformhoogte van m. Voorzien van aansluiting voor waterdarm, wat het gebruik als waterglijbaan toelaat. Let daarnaast goed op waar je de glijbaan plaatst.


Op een stenen ondergrond kan prima, maar dit is wel gevaarlijker bij valpartijen. Het liefst staat een glijbaan op het gras of (deels) in een zandbak. Zorg er ook voor dat de glijbaan zelf niet beschadigd is, vooral bij houten glijbanen! Glijbaan gemaakt van spuitgegoten HDPE. Wij gebruiken cookies om het winkelen bij frank.


Bezoek je onze website, dan ga je. Houtplezier, Lars Laj, KBT. KBT : KBT is groot in het produceren en leveren van oa accessoires geschikt voor speeltoestellen. Of het nu gaat om een nieuwe aanbouw glijbaan voor een speeltoestel of een Talud glijbaan , KBT heeft voor iedere situatie het juiste product en altijd voor een goede prijs die vaak scherp is. Alle Speeltoestel Accessoires zijn altijd op voorraad bij NuBuiten.


Kbt glijbaan

Bestel Direct Online of kom kijken in onze showroom in Hardinxveld-Giessendam! Sluit de tuinslang aan op het bevestigingspunt. Nu verkrijgbaar in nieuwe vrolijke frisse kleuren!


Heeft een hoge zijkant voor extra veiligheid. De breedte boven is 5mm en het zitgedeelte is 3mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts