donderdag 30 mei 2019

Klimop kwekerij

Kwaliteit voor lage prijs. Hét online tuincentrum met meer dan 10. Hagen, zo bij u thuisbezorgd. Topkwaliteit Haagplanten van onze eigen kwekerij in Udenhout. Binnen werkdagen geleverd.


Klimop kwekerij

Snelle Levering en Deskundig Advies ! Diverse maten en soorten klimop leverbaar en een snelle bezorging is mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld een tuincentrum of hoveniersbedrijf? Dan kunt u van onze hedera kwekerij voor een scherpe prijs grote aantallen hedera’s afnemen. Hedera kwekerij voor zakelijke klanten. We hebben heel wat variëteiten in groene, gele, witbonte en grijze bladkleuren.


De klimop zal zich aan het hout en het gaas gaan hechten middels zijn draadachtige hechtwortels. Ook aan ander soort klimrekken, muren en schors kunnen deze wortels zicht hechten, zodat de klimop tot wel meter hoog kan klimmen! De meest gebruikte toepassing van klimop , als natuurlijke afscheiding: Tip! In ons land komt alleen de klimop in het wild voor.


Wij bieden u een uitgebreid assortiment bij onze kwekerij. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor vakkundig advies. Bij het kopen van een hedera en andere planten is kwaliteit belangrijk. Een hoge kwaliteit heeft een belangrijk aandeel in de levensduur van de planten.


Een hogere kwaliteit zorgt voor een mooiere tuin waar u nog lang plezier van heeft. Roelands Boomkwekerijen B. Als mooie vlakke bodembedekker is klimop uitstekend geschikt op smalle stroken, die moeilijk te maaien zijn. Klimmend tegen schuttingen (m) kan hij een prachtig groen decor vormen, waartegen allerlei planten fraai uitkomen. Klimop stelt helemaal geen eisen en verdraagt flink wat schaduw. Alle planten zijn door onze eigen medewerkers met de grootst mogelijke zorg grootgebracht.


Hierdoor bent u altijd verzekerd van een hoge en constante kwaliteit klimop planten. Dit soort heeft lange ranken die naast bodembedekken ook kunnen klimmen. Door het klimmen kan de Ierse klimop als een scherm of afscheiding gebruikt worden. Deze planten worden op de kwekerij in verschillende maten en variateiten gekweekt.


Het blad van deze hedera is donkergroen van kleur en vrij groot en deze plant word veel gebruikt tegen een schutting. Een van de grootste voordelen van deze klimop is dat hij ook in de winter groen is, vaak wordt de hedera hibernica tegen gaasmatten of gaaspanelen geplaatst waar hij snel tegen aan groeit en het hele jaar mooi groen en dicht is. Ook is de klimop dan mooi te combineren met bijvoorbeeld Clematis of kamperfoelie.


De homepagina van de online webwinkel van kwekerij Klein, hier kunt u gemakklijk en snel al uw beplanting online bestellen,. Klimop De klimop is een snelgroeiende plant die heel geschikt is voor het bedekken van muren en andere schuttingen. Kwekerij van groenblijvende klimplanten. Kijk hier voor ons assortiment.


Staat het soort dat u wenst of de gewenste maat er niet bij, neem dan contact met ons op via onze contactpagina. De gaaspanelen kun je direct bij ons bestellen. Voor een sprookjesachtige sfeer in je tuin kun je er ook voor kiezen klimop tegen een oude boom te laten groeien. Lees hier meer over: soorten klimop en het planten van klimop.


Klimop kwekerij

Hoeveel planten u per strekkende meter bestelt, ziet u bij de aanvullende informatie van de betreffende plant. Van harte welkom bij De Plantenspecialist! U plaatst uw artikelen in de winkelwagen en kunt gemakkelijk via iDEAL betalen. Klimop is een zelfhechtende klimmer die geen steun nodig heeft om tegen een muur of schutting te klimmen. Omdat hij wintergroen is zorgt hij hele jaar voor kleur in de tuin.


Klimop kan ook zelf dienen als schutting: als je grootbladige klimop door een stalen hekwerk vlecht, heb je in een mum van tijd een oersterke en groene afscherming! Wij selecteren de klimop op het aantal ranken en de kwaliteit van het ras. Wij verkopen uitsluitend A-kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.


De planten worden direct geleverd vanaf de kwekerij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts