woensdag 22 mei 2019

Ouderwetse muizenval

Snel en effectief je huis muisvrij met de KB Home Defense press ‘n set muizenval. Direct uit voorraad leverbaar. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. De beste keuze tegen lage prijzen! In dit artikel vind je meerdere methoden om muizen te vangen en ze uit je huis te houden.


Ouderwetse muizenval

Onderzoek op welke plekken de. Iedereen is wel bekend met de veel gebruikte muizenval. De nieuwe vallen om muizen te vangen zijn van plastic. Op de plastic val zit een kupje wat meestal gevuld wordt met pindakaas.


Niks mis met deze lekkernij en ook niet met de valletjes. Mocht u na het lezen van deze pagina toch nog een vraag hebben over een bepaalde muizenval, neem dan gerust even telefonisch contact met ons op. Ouderwetse muizenval st.


Ouderwetse muizenval

Door de geringste beweging schiet de opgespannen klem terug. Dit systeem is snel op te zetten en uiterst effectief. Onze dochter heeft een hele grote muis gevangen op zolder. Hij is in een ouderwetse muizenval gelopen. Door zijn grootte is hij echter niet meteen doodgegaan maar waarschijnlijk van de pijn in het rond gesprongen, via twee trappen beneden in de gang belandt en daar doodgebloed.


Een heel naar, maar waar verhaal. Ook zijn de ouderwetse vallen het beste, heel wat muizen in de stad zijn al immuun tegen het gangbare gif, ze worden wel wat ziek, maar gaan niet dood. Dus een ouderwetse muizenval voldoet prima, wat lokvoer erop en ze vangen zichzelf, bijkomend voordeel, geen muizenlijkjes overal in het huis wat wel gebeurd bij gif, en wat soms gaat stinken.


De ouderwetse muizenval is een goedkope oplossing voor het bestrijden van muizen. Je lokt de muis simpelweg met iets lekkers zoals pindakaas of kaas, de veer schiet los en de val klapt dicht. Bestel jouw muizenvallen direct in onze shop. Binnen 24-uur in huis - weg muis! Goedkoopste van Nederlan onze prijs is incl.


Er is een degelijk verschil tussen bijvoorbeeld een diervriendelijke muizenval , een val waardoor een muis niet overlijdt, en een andere muizenval waardoor het dier wel overlijdt. U kunt een muizenval online kopen. Het hefboompje staat op scherp met een stevige ijzerdraad die een metalen klem in werking kan zetten.


Deze klem is opgespannen met een veer. Ingesmeerd met pindakaas, maar geen muis die ernaar omkeek. Uiteindelijk een paar ouderwetse houten muizenvallen gekocht en dezelfde nacht nog raak, nachten daarna nog meer.


Fijn idee dat het electrisch had gekun maar werkte bij mij niet goed als ik hoopte. Wat te doen aan een lege muizenval ? Je hebt de muizenvallen op de juiste plaats neergezet en tijdens de dagelijkse controle blijkt de muizenval leeg te zijn en je lokaas weg. Zorg dat het lokaas wat je gebruikt vast zit in het cupje dat op de val zit. Vul dit voor de helft zodat de muis er moeite voor moet doen om het eruit te halen. Laatst ving ik er een met een kooitje, diervriendelijk dacht ik.


Als je geen gif wilt gebruiken in verband met huisdieren of kinderen is de muizenval een goede oplossing. Het was niet waar, het beestje was dood gegaan van angst. Plaats wat lekkers voor de muis op het plankje en zodra de muis het eraf wilt pakken, klapt de klem dicht. Zorg ervoor dat je een klein stukje voedsel plaatst, wat lastig te pakken is. Anders zal de muis het lekkers te makkelijk kunnen pakken, waardoor de klem niet dicht klapt.


De dieren buiten de deur houden is soms echter een hele klus. Slechts een heel klein kiertje is voor de muis namelijk al voldoende om een woning binnen te komen. In de bestrijding van de muis heeft de mens in de kat sinds mensenheugenis een trouwe bondgenoot. Daarnaast wordt nog altijd veel gebruik gemaakt van de ouderwetse muizenval. De val bevat een lokaashouder en is zeer eenvoudig met één hand op te spannen.


Ouderwetse muizenval

Scherp stellen is niet nodig, want deze val is zo geconstrueerd dat hij altijd op scherp staat. Dankzij het duurzame kunststof is de val zeer geschikt voor hergebruik. Wil jij dat het dier gelijk dood is, zodat het nooit meer in jouw leefomgeving kan komen? Kies dan voor een muizenval waarin de muis overlijdt.


Er is dan nog een verschil tussen een directe dood en een langzame dood. Muizenval met dodelijke afloop. De traditionele klemmen worden ook wel klapvalletjes genoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts