woensdag 15 mei 2019

Ratten vangen tips

Snel en effectief je huis ratvrij met de KB Home Defense rattenval. Verken Vang vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen.


Ruime keuze tuinartikelen online. Wij hebben voor ratten vangen tips op een rijtje gezet en deze kunt u hierboven vinden.

Maar heeft u eigenlijk geen last van ratten , maar wel van muizen? Dan hebben wij ook genoeg tips tegen muizen. Is de rattenplaag echter groot dan is het ratten vangen met alleen maar rattenklemmen niet afdoende. Het vangen van ratten door middel van rattenklemmen moet dan gecombineerd worden met rattengif. Deze rattenkorrels zijn eetbaar en dus een goed lokaas om ratten te vangen.


Dit dient gedaan te worden door een deskundige bestrijder. Wil je ratten zelf bestrijden, maar heb je geen idee hoe? Om van een rattenplaag af te komen, hoeft u alleen maar de rattenvallen in te stellen en te wachten tot ze worden gepakt, toch?


Helaas gebeurt dit in praktijk niet zo snel en zeker niet zo effectief mogelijk.

Hieronder beschrijven wij de meest voorkomende fouten bij het vangen van ratten. Door lokaas op de val te leggen kun je het ongedierte vangen. Je hebt ook een beschermde rattenvallen zodat kleine kinderen zich er niet aan kunnen bezeren. Diervriendelijke val: Het levend vangen van ratten en muizen kan met een zogenoemde Inloopval of ook wel levend muizen of rattenvanger. Je kunt de dieren na het vangen weer vrij uitzetten.


Op deze manier kunt om meerdere ratten per keer te vangen. Naast de bovengenoemde unieke combinatie is de klapdeur voorzien van een zeer sterke veer en een vergrendelingspin waardoor eenmaal gevangen ratten niet meer kunnen ontsnappen. De kooi is geheel gegalvaniseerd en van zeer goede kwaliteit.


Ratten , maar ook muizen blijven van het aas eten tot ze doodgaan. Ze merken namelijk niet dat er iets mis is met het aas. Daardoor eten ook de laatste ratten van het aas en houd je geen ratten over die een nieuwe plaag starten.


Je hoort weleens dat je ratten kunt weren met ultrasoon geluidstonen. Bestrijden kan zeker, en dat kun je ook heel goed zelf doen, als je dat wilt en anders zul je een professional opdracht kunnen geven. Bruine ratten (Rattus norvegicus Berkenhout) komen onder meer in onze rioolsystemen voor.


Er mag in ieder geval niet met giftige bestrijdingsmiddelen gewerkt worden dus let daar voor op. In dit artikel geef ik TIPS hoe je zelf ratten kunt vangen. Alle tuinartikelen shop je online.


De beste keuze tegen lage prijzen! Zelf ratten vangen of bestrijden vergt kennis, aandacht en vooral geschikt en kwalitatief goed materiaal.

Het zo niet belangrijkste aspect is geduld en enkele nuttige tips om mollen te vangen of te verjagen uit de. Ratten bestrijden hoeft niet altijd in de dood van de rat te eindigen. Zo bent u ook van uw rattenprobleem af of vangt u uw huisdier rat als deze is ontsnapt.


We hebben een divers assortiment aan vangkooi standaard altijd op voorraad. Als je ratten op zolders hebt zitten, dan heb je wellicht te maken met zwarte ratten. Zitten ratten onder vloeren of in een kelder dan heb je veel kans dat je met bruine ratten te maken hebt.


Heb je daarentegen last van gangen die in de gracht- of slootkant zijn uitgegraven dan is de kans groot dat je met de familie van de woelmuizen te maken hebt. Je vangt ze levend om ze daarna op een afstand weer uit te zetten. Of je vangt de muizen in een klem om ze daarna weg te gooien.


Wanneer je muizen levend wilt vangen gebruik dan een grotere diervriendelijke muizenval zoals hieronder in het filmpje waar er meerdere in kunnen. Neofobie noemt men dit ook wel. Pas als duidelijk is, dat er geen direct gevaar dreigt zullen de ratten van het nieuw aangeboden lokaas eten. Tips voor lokaas voor bruine ratten. Zorg bij de bestrijding van bruine ratten voor eerste kwaliteit lokaas.


Gepelde haver wordt doorgaans door bruine ratten goed opgenomen. Muizen zijn gek op broo spek, pindakaas en geraspte kaas. Spek en kaas stinken snel, dus die zou ik niet als lokkertje gebruiken, voor je eigen gemak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts