donderdag 16 mei 2019

Kussenbox keter

Bekijk de unieke collectie. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Mooi wonen voor lage prijzen en altijd verrassende acties. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Keter staat achter al haar producten met garanties en wereldwijde klantenservice. Keter streeft ernaar om niet alleen aan de verwachtingen van de klant te voldoen, maar deze te overtreffen. Een tevreden klant is onze beste reclame.


Creativiteit Ontwerp en innovatie zijn twee van de belangrijkste ingrediënten in elk Keter product. Praxis biedt diverse opbergboxen. Van tuinkussenbox, speciaal om je tuinkussens in te stoppen, tot een grote ronde opbergmand voor al je tuingereedschap of speelgoed. Ook heb je keuze uit diverse merken: Keter opbergboxen, Biohort opbergkoffers en verschillende andere opbergmanden.


De kunststof opbergers van Keter zorgen ervoor dat accessoires op een gemakkelijke manier, praktisch opgeborgen kunnen worden. Keter kiest bewust voor kunststof, omdat dit materiaal veel voordelen heeft. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Deze box is gemaakt van erg stevig kunststof en is daardoor weerbestendig en onderhoudsvrij. Bovendien heeft de box, door het vlechtwerk, een mooie rotan uitstraling. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Kussenbox keter

Keter - Brushwood kussenbox - 4liter - 1x 60. Het merk Keter staat dan ook bekend om zijn kwaliteit en het gebruik hoogwaardige materialen, waardoor ze hun producten in meer dan landen over de hele wereld verkopen. Profiteer van onze acties en aanbiedingen. Achteraf betalen mogelijk.


Kies uit producten vanaf € 595. Bestel nú online via Beslist. Het lijkt alsof men nooit genoeg ruimte heeft voor gereedschap, oude dingen, en grote items. Kussenboxen al vanaf € 395! Keter levert een scala aan opslag oplossingen die niet alleen opslagruimte creëren, maar dat ook doen op een aantrekkelijke en aangename manier.


Keter dekkisten zijn slechts enkele voorbeelden van uitstekende opbergproducten. Diverse Keter tuinbergingen te koop bij Heuts. Deze Rockwood opbergbox van Keter is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een hout uitstraling.


Dankzij de deksel met gasveren gaat de box automatisch open. Het duurzame materiaal waarvan de box gemaakt is, heeft een ventilerende werking en is waterdicht. De kussenbox Rockwood van Keter is gemaakt van kunststof en aluminium en is regenwaterdicht.


Kussenbox keter

Je kan de box dus buiten laten staan zonder dat de inhoud nat wordt. De box is stevig genoeg om zitruimte voor personen toe te laten. Wat zijn de specificaties? Keter kussen opbergbox Capri antraciet 123x54cm.


De Capri opberg box is met zijn decoratieve. Het warme weer is voorbij en de tuinmeubels zijn opgeborgen. Ook moet je de kussens opbergen, zodat deze weer gebruikt kunnen worden.


Kussenbox keter

Je kunt er veel spullen in kwijt. Daarnaast kun je de kussenbox ook gebruiken als zitplek. Door het volume van 4liter kun je met gemak jouw tuinkussens, speelgoed of andere tuinspullen opbergen in deze box.


Door een automatisch openingsmechanisme kan de deksel gemakkelijk gedempt openen of sluiten. Opbergboxen voor tuinkussens kunnen in weer en wind buiten blijven en beschermen jouw tuinkussens optimaal. Bij Intratuin vind je diverse Keter tuinkussenboxen in verschillende maten, voor alle soorten kussens!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts