maandag 9 september 2019

Slangtule kunststof

Normaplast polyamide slangpilaar maakt het mogelijk om een slang met een appendage te verbinden. Het koppelstuk heeft een slangtule die in de slang past en aan de andere kant binnendraad. Polyamide (nylon) is een zeer sterke kunststof met een hoge slagvastheid en is bestand tegen kortdurende blootstelling aan temperaturen van 1tot 2°C.


Slangpilaren koopt u bij MATTECH. Messing slangverbindingsstuk voor het verbinden van kunststof slangen Voor 16.

Ga door naar navigatie Ga direct naar de inhoud. Buiten dat deze kunststof tules erg handig zijn, zijn deze ook nog eens handig te monteren. In de meeste gevallen draait u de kunststof tules er gemakkelijk op.


Een product dat erg veel wordt gekocht. PRIJSINFORMATIE EN BESTELLEN. Voor prijsinformatie dient u eerst in te loggen.


Voor elk watertechnisch probleem levert Waterpompshop een gepaste oplossing op maat.

Wij leveren Chemicaliën Koppelingen tegen scherpe. Koop nu en betaal pas over dagen! PVC slangtule - nu eenvoudig online kopen bij Vijverexpress. Polypropeen (antibacteriële kunststof ) Een slangtule is ervoor gemaakt om een slang eenvoudig op een waterpomp te monteren.


Waterpompen worden doorgaans opgeleverd met schroefdraad aan de binnenzijde. Een slangtule kan in de pomp worden gedraaid aan de ene kant en aan de andere kant kan de slang over de tule worden. Dé echte specialist met gratis deskundig advies en goede service. Bestel eenvoudig online of kom naar onze winkels. Vrijwel alle producten direct uit voorraad leverbaar.


Materiaal: PVC-U Kleur: grijs Bekijk. Kunststof afsluiters, terugslagkleppen en toebehoren. Op deze buitendraad kunnen de overige artikelen geschroefd worden. Let op dat u alle buitendraden voorziet van pakking.


U kunt hier teflontape voor gebruiken, wikkels per aansluiting. Ontvang nu gratis bij een bestelling van een bouwpakket (of vuilwatertank incl. appendages) de universele vuilwater-adapter. Hiermee kunt u altijd bij ieder vuilwater.

Damme uw plastic en kunststoffen maatwerk specialist voor kunststof toepassingen en producten. Klik hier om het assortiment van de voordeligste watersportwinkel te bekijken. Met deze messing slangtule van RIV kunt u een overgang maken van een waterslang naar schroefdraad.


De binnenmaat van een slang kunt u verkleinen met behulp van een slangpilaar. Polyamide kunststof slangpilaar heeft een slangtule die in de slang past en aan de andere kant binnendraad. De slangpilaren van Ubbink passen op verschillende soorten slangen.


Code, Omschrijving, Info, Eenhei Voorraa Bestellen. Rechte slangtules met schroefdraad (BSP) zijn in Nieuw Zeeland ontworpen. Tru Design kunststof slangtule.


AQUAKING KUNSTSTOF GEKA SLANGTULE - 25MM. Originele kunststof (PA) Geka snelkoppeling slangtule. Compleet met pakkingsring (dus geen kit nodig). Ideaal geschikt voor het 1 gasdicht monteren van de juiste appendages en aansluitingen aan vuilwatertanks. Ook geschikt om tanks onderling te verbinden.


Gratis verzending vanaf € 7- leverbaar binnen 2-5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts