woensdag 18 september 2019

Rotan plantenstandaard

Rotan plantenstandaard

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Kies uit producten vanaf € 195. Eetkamerstoelen voor outlet prijzen. Ik verkoop dit omdat ik hem niet meer ga gebruiken.


Plantenstandaard rotan - riet - planten. Wordt geleverd met plateau waar plantje op kan. De plantenstandaard is leuk om een plant op te plaatsen of een accessoire. Deze bijzondere rotan plantenstandaard komt uit Frankrijk en. Superleuke blikvanger voor een interieur met vintage, bohemien of urban jungle invloeden.


De doorsnee van de kleine bakjes is 1cm. De standaard is handgemaakt, maten kunnen iets afwijken. Decoratieve standaard voor kleine potten en grote onderplaat. Een sfeervol element in huis of tuin. Deze staande plantenstandaard heeft de vorm van een slang.


Rotan plantenstandaard

De jaren zestig is typerend voor design met bamboe en rotan. Gezien de leeftijd in zeer goede. Op de grond staat een rotan krukje dat ik bij de kringloop vond met daarop een ‘Calathea lancifolia’. In de rotan ringen kunnen potjes worden gehangen.


Voor naast het kastje maakte ik een DIY plantenstandaard van hout. Nb, deze standaard wordt voor € 4door heel Nederland bezorgd. Prachtige vintage rotan plantenstandaard.


Zonder de potten en planten. Alle merken eetkamerstoelen online! Het rotan geeft een natuurlijk uiterlijk en het grijs voegt een modern. De handleiding van onderstaande DIY plantenstandaard heb ik gevonden bij Hunker. Cameron laat zien je het er zelf heel eenvoudig één kunt maken.


Klik hier om de hele tutorial te zien. Unieke uitklapbare rotan plantenstandaard ! Heel stevig en in goede staat. Ook leuk als lage room devider.


Rotan plantenstandaard

Deze plantenstandaard heeft een elegant gebogen ijzeren frame en keramische lagen met mozaïekpatronen. Hij wordt zeker een blikvanger in je tuin, balkon, terras, etc. Welkom bezoeker, de prijzen in ons bestelsysteem zijn alleen zichtbaar na registratie. U kunt hier inloggen of registreren. Rotan plantenstandaard uit de jaren ’60.


Erg leuk voor planten binnen of buiten in de tuin. Vintage Rohe rotan plantenstandaard. Op het kastje staat van mijn allereerste planten, de ‘Euphorbia trigona’, die het nog altijd erg goed doet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts