vrijdag 20 september 2019

Teak onderhoud

Vergelijk en bestel via beslist. Alle soorten banken online. Ruime keuze tegen lage prijzen. Het complete vacature-aanbod in de bouw vind je op Bouwvacatures. Onderhoud teakhouten tafel.


Teak onderhoud

Kringen en vlekken kun je heel erg makkelijk zonder schuurmachine uit een teakhouten tafel schuren, indien deze niet is voorzien van een beschermlaag. Door teakhouten tuinmeubelen goed te onderhouden, heb je langer plezier van de meubelen. In de meeste gevallen is het twee keer per jaar reinigen van teakhout voldoende.


Doordat teak langzaam groeit, heeft het een fijne houtstructuur. Teakhout is zeer eenvoudig in het onderhoud. U kunt uw meubelen met een vochtige doek afvegen en schoonhouden. Een sopje met groene zeep is het beste voor uw teak meubelen.


Met ons ruime assortiment teak onderhouds producten kun je altijd uit de voeten. Uw teak tuinbank verzorgen is gemakkelijker dan u denkt. Teak onderhoud voor je boot.


Doordat het hout diverse eigen olie- en harssoorten van nature in zich draagt, is dit type hout bijzonder geschikt voor het onbestendige Nederlandse weer. Een teak tafel behandelen kan al zo eenvoudig zijn als eens in de zoveel dagen een spons met een beetje groene zeep over de tafel heen halen. Omdat teak een ontzettend stevige en vettige houtsoort is, zijn vlekken op deze manier eenvoudig te verwijderen. Het is het handigst om het teak onderhoud aan het eind van de zomer uit te voeren.


Op die manier kunnen de meubels prima de herfst en de winter doorkomen. Het is niet aan te bevelen om bij het onderhoud van teak meubelen te kiezen voor een hoge druk reiniger. Het is namelijk mogelijk dat de meubelen hierdoor blijvend beschadiging oplopen. Zorg er tijdens het onderhoud van je teak tuinmeubelen voor dat je meubels weer stevig staan en voorkom ongelukken. Zowel in een landelijk interieur als een zeer moderne omgeving komt een teakhouten tafel zeer goed tot zijn recht.


Bristol Garden tafels in gerecycleerde teak dragen het FSC­label. Behandel je teak tuintafel regelmatig met groene zeep, deze is ook vettig en voorkomt dat vet afkomstig van vlees en etenswaren in het hout doordringen. Ben je niet zeker van de kwaliteit van je teak tuinmeubelen dan is het inwrijven met teak olie een goede zaak. Als u nog een teak tafel gaat aanschaffen of u heeft net een teak tafel gekocht is het altijd moeilijk om te beslissen of deze moet worden behandeld.


Teak onderhoud

Hieronder enkele mogelijkheden. Als u geen beschermlaag op uw tafel doet, heeft u kans dat er vetvlekken op kunnen. Toont alle resultaten Voeg toe aan verlanglijst.


Deckmate Vaste Steel (120cm) € 165. Maar elk meubel vraagt een minimum onderhoud , en dat geldt ook voor teak. Laten we de belangrijkste tips even overlopen: Het minimujaarlijks onderhoud.


Teak onderhoud

Doe daarom een jaarlijks onderhoud van je teakmeubelen. Daarnaast zorgt het juiste onderhoud voor langer plezier van jouw teak tuinmeubelen, maar wat is dat dan, juist onderhoud ? In dit artikel krijg je antwoord op al jouw teakhout vragen. Allereerst geven wij antwoord op de vraag: wat is teak ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts