maandag 9 september 2019

Vogelbad kopen

Alle producten worden gekozen volgens een strikte kwaliteits- en vakmanschapstandaard. Traditionele en moderne schalen met fonteinfunctie in onze webshop. Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland.


Vogelbaden van alle merken op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct.

De keramieken vogelbaden zijn verkrijgbaar met vrolijke bloemenprints. Voor een tijdloze uitstraling kun je kiezen voor het betonnen vogelbad. Voor elke tuinstijl is er dus een vogelbad dat bij de omgeving aansluit. De grootste vogelbaden hebben een diameter van centimeter, de kleinste van ongeveer centimeter.


Het vogelbad ook in de winter gebruiken? In de winter zal het water natuurlijk bevriezen, dan kun je als alternatief versplinterd of geschaafd ijs in het vogelbad leggen. Als het buiten sneeuwt is het niet nodig om het bad te vullen, de vogels gebruiken dan de sneeuw om zich schoon te maken.


Bent u op zoek naar een prachtig vogelbad voor in uw tuin?

Kom naar onze webshop en laat u verrassen door ons groot assortiment aan producten voor vogels! Dit vogelbad is voorzien van twee speelse vogeltjes op de rand. U kunt het vogelbadje plaatsen op uw tafel of op een andere plaats naar uw keuze. Tip: Wilt u direct genieten van de vogels in uw tuin?


Bestel dan gelijktijdig uw vogelvoer bij ons. Met een bad maakt een vogel zijn veren waterafstotend. Een vogelbadje is dus niet alleen ter afkoeling!


Met een waterbak of vogeldrinkschaal in de tuin geef je vogels koel en vers drinkwater in de zomer en niet bevroren water in de winter. Zorg bij strenge vorst wel dat vogels geen vogelbad kunnen nemen, want bevriezing is een gevaar. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Dit mooie vogelbad is een aanwinst voor elke tuin.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Het druppelvormige design is perfect voor dat laatste lege plekje in uw tuin. Maar dit vogelbad is niet alleen mooi: hij is voor vogels ook nog eens heel belangrijk.


Vooral tijdens de zomerperiode is het voor de vogels een welgekomen en misschien wel gezochte verkoeling. Ook tijdens de zomer kan deze schaal van nut zijn voor het vele leven in de tuin als drinkreservoir of verkoelingsbad voor de vogels.

Mooi, natuurlijk, vorm gegeven vogelbad. Hij staat goed in onze groene, strakke natuurlijke tuin. De vogels vlogen af en aan op warme dagen en dronken en badderen naar harte lust terwijl wij vanaf een afstandje in de schaduw meegenoten.


Bekijk alles met vogelbad ! Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Wij streven altijd naar innovatie en verbetering van onze goederen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts