vrijdag 6 september 2019

Rubber slang 5mm

De rubber slangen hebben wij voor verschillende temperaturen, lengtes en werkdruk. Wij produceren profielen in o. TPE, TPV, EPDM, Viton en siliconenrubber (VMQ). Bestel direct het gewenste profiel online of bekijk alle mogelijkheden op onze website. U vindt tuinslanghaspels online!


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.

Siliconen slang De transparante siliconen slangen van Rubber Webshop is van hoge kwaliteit en blijven bij zowel lage als hoge temperaturen flexibel. Een slang voor elke toepassing. Ze kunnen gemaakt worden met gladde of geribbelde buitenkant en in allerlei hardheden en kleuren, ook in transparant (translucent) materiaal zodat u de vloeistof in de slang kunt zien. Dit materiaal is uitstekend UV- en ozonbestendig en staat derhalve garant voor een lange levensduur.


Rubber slangen zijn veelal vervaardigd uit massief EPDM rubber. Bestel de zwarte epdm rubber slang 5x1 5mm bij Rubbermagazijn. Voor 17:bestel dezelfde dag gratis verzonden.


Zeer flexibel en knikvrij.

Uitstekende olie- en weersbestendigheid. De temperatuurbestendigheid is bij water maximaal °C. Door de robuustheid en lange levensduur leveren wij deze slang veel aan de watersportbranche.


Bestel nu EPDM rubber slang 2x 5mm bij Damenrubber. De online Rubberleverancier! Uitgebreid assortiment, Snelle levering, Vaste lage verzendkosten! Weet u van tevoren dat u een grote hoeveelheid aan slang nodig heeft voor uw bedrijf? Dan kunt u ervoor kiezen om een hele rol te bestellen.


Heeft u een klein aantal nodig? Dan kunnen wij deze uiteraard op de gewenste lengte afsnijden. Bestand tegen uv- en ozonstraling. Ook naar uw tekening of model. In volrubber en sponsrubber.


Speciaal voor deuren en kozijnen. In PVC of siliconenrubber. Met en zonder sponsrubber. A-merk lijmen, laagste prijzen, kortingen, grote voorraden en snelle levering aan particulieren en dealers.

Groothandel 5mm rubber hose uit Goedkope 5mm rubber hose Loten,. Luchtslang drukluchtslang rubber persluchtslang met snelkoppeling en klauwkoppeling op rol nieuw en gebruikt op Werktuigen te koop en te huur en online te bestellen. Een ruim assortiment met alles voor de hengelsporter. Deze holle buis is uitermate geschikt voor het maken van kettingen.


De sluiting voor deze buis is apart te bestellen. XRubber Slang Lichtgevend - Rood - 8mm. Universele tube voor het maken van eigen rigs en onderlijnen voor de zee visserij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts