woensdag 25 september 2019

Triniti loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel! Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment.


Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!

Triniti Tom loungeset - grafiet. Door het gebruik van Silvertex kan de loungeset het hele jaar buiten blijven staan en is die onderhoudsvriendelijk en all weather. De interne kussens geven veel zitcomfort en door de hoek kun je ook lekker in de loungeset liggen. De levertijd bedraagt weken. De loungeset heeft een moderne uitstraling en kenmerkt zich door een strak design.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. De Tom is gemaakt van Silvertex materiaal en dit heeft een all weather functie, wat inhoudt dat het bestand is tegen regen. Het merk kenmerkt zich door haar tijdloze modellen en exclusieve stoffen en uitstraling van de loungesets.

Loungeset voor in de tuin kopen. Met een van onze tuin loungesets creëer je een plek om te relaxen in je tuin. Een drankje, een goed boek erbij, en jij kom helemaal tot rust in je loungeset. Ook fijn: in de lente ben jij al poepie-bruin! Deze premium hoekbank is volledig weerbestendig door het gebruik van Silvertex en snel droog door het gepatenteerde quick dry foam.


De set kan door het gebruik van deze materialen het gehele jaar door buiten blijven staan. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Weerbestendig Sunbrella Bekleding. Lekker ontspannen op zonnige dag doe je buiten, zittend op een heerlijk comfortabele loungeset. De buitenstof Sunbrella garandeert een vuil- en waterafstotende stof van 1 acrylic, welke eveneens kleurvast en UV-bestendig is. De stof is voorzien van een speciale coating en maakt het vuil- en waterafstotend.


Daarnaast is deze ook UV-bestendig waardoor de stof niet zal verkleuren. Textileen loungesets hebben vaak de uitstraling van een binnenbank.

Dit maakt dat textileen loungesets volledig weerbestendig en gemakkelijk schoon te maken zijn. Aluminium is vaak de basis van een textileen loungeset , wat zorgt voor extra stabiliteit. Zo hebben wij all weather loungesets van wicker, textileen en silvertex, maar ook stijlvolle aluminium en teak loungesets. Alleen dit weekend: extra korting op alles, inclusief op lopende folderacties.


Set zoals afgebeeld op foto. Op deze manier kunt u precies uitzoeken wat er bij uw tuin en levensstijl past. Deze loungeset is ook verkrijgbaar in een Silvertex stof i. Dat is een hoogwaardig type harde piepschuim dat zelfs in de bouwsector gebruikt wordt. De triniti puro tuintafel in de kleur grijs met een wit frame is een stijlvolle eyecatcher in je tuin. Wij leveren de meest trendy tuinmeubelen tegen de beste prijs.


Shop bij ons een up-to-date collectie, maar ook outlet tuinmeubelen kun je gerust bij ons kopen. Tuinmeubelen in Sittard Tuinmeubelen allemaal onder één dak. Gebruik van de site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.


Om u zo goed mogelijk te helpen gebruiken wij cookies. Alle prijzen op onze website zijn. Meubel inspiratie Design Kwaliteit 75.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts