dinsdag 24 september 2019

Weitech garden protector 2

Verjaag ongedierte met Weitech. Bestel nu online bij Agradi. De beste prijzen garden protector prijzen. Ruime Keus - XXL Korting - Alles op Voorraad! De elektronische verjaagmiddelen van WEITECH zijn apparaten die ongewenste bezoekers op afstand houdt met behulp van ultrasone of gewone trillingen.


Weitech garden protector 2

Dit systeem werkt normaal op batterijen, maar met deze los te verkrijgen adapter zorgt u voor constante stroomtoevoer en is verwisselen van batterijen niet meer nodig. Hierdoor kunt u de garden protector continue aan laten staan zonder dat u er naar om hoeft. Nu we ook in de voortuin uitwerpselen tegen kwamen en soms zelfs nog de kat die op het gemak zat te plassen of poepen.


Onze apparaten worden tot in de kleinste details gecontroleerd door onze kwaliteitsmedewerkers en daarom geven wij twee jaar garantie op al onze verjaagmiddelen. Garden Protector van jullie staan,. Verken Gard vanuit een vakantiehuis.


Nu eenvoudig online boeken! Kies uit producten vanaf € 95. Bekijk hier direct de Weitech pest garden protector Effectieve ultrasonische marter verjager Houd marters op gepaste afstand van uw huis en auto Beschermt.


Uw aankoop wordt razendsnel bij u thuisbezorgd! Of het nu gaat om ongewenste katten, honden, konijnen, steenmarters of vossen, met de ongewenste dieren verjager houdt u ze met gemak uit uw tuin. Werkt met ultrasone geluiden en een flashlight. Instelbare verschillende frequenties. Door de sensor worden de bezoekers (steenmarters, katten,vossen,duiven, konijnen) opgemerkt door het systeem, waarop deze een hoog frequentie signaal laat horen wat ontzettend onplezierig in het gehoor ligt voor deze dieren.


Zodra de infrarode detector een beweging waarneemt schakelt het apparaat gedurende seconden aan. De Flash (optioneel te gebruiken) verhoogt het schrikeffect. Kattenverjager op zonnen energie.


Het toestel is bedoelt om te gebruiken op uw privé domein. Het werkt op zonnen cellen, die de bijgesloten batterijen. Of direct bestellen voor slechts € 4voor. Deze kattenverjager van Weitech is zeer geschikt voor het verjagen van katten. Op het apparaat zit een infrarode sensor.


Weitech garden Protector - hond en kat verjager Dierenspecialist. Als er een dier voorbijkomt ziet het apparaat het en reageert dan met een hoge ultrasoon geluid. Met regelbare frequenties.


Lesen Sie ehrliche und unvoreingenommene. Doordat er verschillende standen op de sonar zitten kunt u specifiek aangeven welk beest u niet meer in uw tuin wilt hebben. De garden protector is eenvoudig te installeren met de bijgeleverde accessoires en is voorzien van een aansluiting voor een adapter. Het apparaat heeft regelbare frequenties en werkt op batterijen. Voor iedereen een voordeel.


Weitech garden protector 2

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Bekijk artikel Duracell Batterij Plus type D ( stuks) €95. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Alle producten van koop je voordelig bij Discus.


Vandaag voor uur bestel morgen in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts