vrijdag 6 september 2019

Zweefparasolhoes blokker

Parasolhoes met ritssluiting, keuze uit formaten. Hiermee is jouw parasol beschermd tegen weer, win UV-licht, stof en vuil! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-.


Zweefparasolhoes blokker

Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Kwalitatieve zweefparasolhoes met een waterafstotende buitenlaag en ademende binnenlaag. Voor de duurzaamheid van uw parasol raden wij u aan deze af te dekken als de parasol goed droog is.


Deze parasolhoes wordt geleverd met opbergtas. Neem contact op met je bouwmarkt. Grootste assortiment parasolhoezen van Nederland. Lichtgewicht zweefparasolhoes.


Deze beschermhoes is makkelijk over uw parasol te plaatsen. Deze zweefparasol beschermhoes van Central Park is een waterafstotende, duurzame hoes die de levensduur van je parasol verlengt. De hoes is antraciet van kleur en. Geschikt voor kleine zweefparasols tot een maximale doorsnede van 350cm. Past het beste bij zweefparasols met gebogen arm.


Uw parasol zo goed mogelijk beschermen? Koop uw parasolhoes voordelig bij Parasol-shop. Bescherm je parasol met een parasolhoes. Voor elke parasol heeft Intratuin een passende hoes, ook zweefparasolhoezen! Onze webshop levert een groot assortiment parasolhoezen online.


Zweefparasolhoes blokker

Mooie parasolhoes om je parasol te beschermen tegen weer en wind. Deze Zweefparasolhoes houdt jouw zweefparasol schoon en verlengt de levensduur. Deze hoes is gemaakt van kunststof en weegt slechts 2gram.


De Basic Zweefparasolhoes is grijs van kleur en is bedoeld voor een parasol met en maximale diameter van meter. Met rits zonder opbergzakje. Hoes voor zweefparasolhoes met bocht tot een diam.


Tuinmeubelhoezen – Blokker parasols. Bezorgkosten: zie webwinkelAanbieding bekijken. Betalen met creditcard mogelijk. Scope, Sungarden Easysun, Madison Mallorca, Blokker Salamanca. Een parasol bestel je online bij TuinXXL.


Op zoek naar schaduw, bekijk dan het stijlvolle en diverse assortiment parasols van TuinXXL. Er wordt vermeld dat de hoes een doorsnee heeft van cm. Dit is echter alleen aan de onderkant zo, aan de bovenkant is hij veel smaller. Deze kunststof waterafstotende hoes beschermt de doeken van de parasol.


We raden je aan om de parasol in de hoes op te slaan wanneer deze niet in gebruik is. Met een zweefparasolhoes berg jij jouw luxe parasol veilig op De meeste parasols staan in een standaard en geven schaduw rondom de standaar maar als je geen lelijke paal midden op je terras wilt hebben staan, of als het simpelweg niet past, kun je beter voor een luxer model gaan: de zweefparasol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts