vrijdag 6 september 2019

Zwembad kamperland tarieven

Vakantiepark met eigen strand. Noordzeestrand en duinen om de hoek! Haal vandaag nog een zwembaden in huis. Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online!


Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires.

Bezorging waar en wanneer je wilt. Boek uw Hotel in Kamperland online. Reserveer online, laagste prijzen. Daarnaast is er speciaal voor de kinderen een kinderbad met speeltoestel.


Samen roetsjen en daarna lekker in het water plonzen. Het leukste dagje uit van Nederland. Hele dag zwemmen in het zwembad van De Roompot en een heus frietfestijn (friet, frietsaus, kroket of frikandel, appelmoes, frisdrank en ijsje) Hoogseizoen: € 1p.


Alle tarieven onder voorbehoud. Het zwembad van het Omnium biedt het hele jaar door recreatief zwemplezier.

De activiteiten start om 19. Je betaalt het normale toegangstarief. Wil je weten wanneer het zwembad is geopend en wat de entree kost?


Tijdens het recreatief zwemmen kun je alleen of met kinderen lekker zwemmen in ons zwembad met stroomversnelling. Roompot Zwemschool verzorgt al meer dan jaar zwemlessen! We hebben al vele jaren ervaring in het aanleren van zwemvaardigheden en een visie die hier en daar afwijkt van de visie van andere zwembaden.


Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel!


Aangezien de tarieven regelmatig wijzigen, tonen we deze niet op onze website. Met de kinderen naar een zwemba tot kilometer van Middelburg. De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad in Kamperland vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66.


Lekker spetteren in het water, spelen in de stroomversnelling of glijden van de meter lange glijbaan… De kinderen zullen zich prima vermaken. Voor de kinderen organiseren we regelmatig op vrijdagavond een extra activiteit. Voor kinderen is er een kinderbad met speeltoestel. De reuzenglijbaan van maar liefst meter met speciale lichteffecten zorgen voor heel wat waterplezier!


Ook heeft het zwembad een buitenbad wat vanaf binnen te bereiken is via een doorzwemsluis en bubbelbaden.

Volop zwemmen, frietjes met of zonder mayonaise en een kroket, frikandel of kaassoufflé, een ijsje en onbeperkt ranja. Zwembad De Steur in Kampen heeft een bijzonder binnenbad. Als het mooi weer is gaat het dak open, zodat iedereen buiten kan zwemmen.


Er zijn bij De Steur onder meer bruisbanken, een glijbaan, een tropische regenbui en een whirlpool. Kinderfeestje in het zwembad. Voor de versterking van de inwendige mens kunnen de zwemmers terecht bij het restaurant.


Roompot Beach Resort is een fraai gelegen vakantiepark in Kamperland , Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts