woensdag 11 september 2019

Robotmaaier gps

Bestel Robotmaaier bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 294. In een bloempot natuurlijk! Groot assortiment Robotmaaier. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Specialistisch advies nodig?

Geavanceerde modellen als de Husqvarna 430X Automower en 450X beschikken over unieke GPS -ondersteunende navigatie. Vergelijk eenvoudig de beste robotmaaier merken en modellen met elkaar en bestel vandaag nog de beste robotmaaier die bij jouw tuin past. Natuurlijk, je kunt een gras robotmaaier kopen bij een lokaal tuincentrum, maar het kan eenvoudiger via internet waar de prijzen vaak een stuk lager liggen.


Op deze manier kun je tijd en geld besparen. Nieuw: Gratis robotmaaier advies bij u thuis! GARDENA helpt u graag bij het kiezen van de robotmaaier die het meest geschikt is voor uw tuin.


Daarom kunt u geheel gratis en vrijblijvend een afspraak met de GARDENA smart garden expert. Onze expert u advies over onze intelligente robotmaaiers en laten u alle mogelijkheden zien.

A robotic mower from Robomow is strong, fast and handy. Een robotmaaier verzorgt geheel automatisch jouw gazon zodat je meteen van je tuin kan genieten. Vind je STIHL robotmaaier bij een dealer in de buurt!


Robotmaaiers maaien zelfstandig jouw gazon in het gebied dat je zelf hebt afgezet. Daarmee is hij dus een echte grasmaaier robot. Voor mensen met een grote tuin en weinig tijd is de robot grasmaaier zeer geschikt. Alle robotmaaiers vind je op beslist. Concreet moet je het maaigebied veelal eenmalig afbakenen met een zgn.


Wouw: Dus geen perimeterkabel meer nodig en de maaier zoekt haar eigen weg? Helaas is dit (voorlopig) nog een droom! De huidige (gratis) GPS -diensten halen onder normale omstandigheden een nauwkeurigheid van 3-meter. Onder bomen en naast gebouwen neemt deze nauwkeurigheid snel af.


Wij vinden het belangrijk dat u zo snel als mogelijk kunt genieten van uw bestelde product(en). Onze innovatieve, intelligente robotmaaier volgt de indeling en contouren van uw tuin en mulcht tijdens het maaien, met als resultaat een gezond en perfect gemaaid gazon. Dat is niet alleen een slim ontwerp, maar ook een duurzaam ontwerp. Dus vind je het niet bezwaarlijk om een draad eenmalig in te graven dan is de beste robotmaaier zonder draad (lees dus: zonder zichtbare draad omdat die is ingegraven) een oplossing.


Na het instellen van tijd en frequentie van maaien zal hij zelf (bv wekelijks) je grasveld keurig vlak maaien. Automower 4X is onderdeel van de Husqvarna X-line, het meest uitgerust assostiment, ontworpen voor wie een supergoede robotmaaier wenst.

Deze robots zijn voorzien van het X-line uitrustingspakket, met onder andere Autmower Connect met GPS diefstal tracking, GPS -navigatie, LED-koplampen, rubberen voorbumper en X-line carrosseriedesign. Sinds enige tijd zijn er robotmaaiers op de markt waarbij het plaatsen van een perimeterdraad niet langer noodzakelijk is. Een perimeterdraad is een kabel die ingegraven wordt rondom het gazon of gebied.


Deze draad wordt onder stroom gezet, zodat de robotmaaier aan de hand van het magnetische veld kan herkennen dat het einde van het gazon. Verkoop, plaatsing, herstelling en advies. Een oplossing voor elke tuin!


Uitgebreide dienst na verkoop. Ambrogio, Belrobotics, Husqvarna, Robomow, automatische maaier, robotmaaier en accesoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts