woensdag 18 september 2019

Teak protector

Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online. Teak Protector beschermt en behoudt. Hoe teak protector te gebruiken: Voordat je begint met je tuinmeubel in te smeren met Teak protector , is het aan te raden om handschoenen te dragen en iets als ondergrond te gebruiken voor als de protector druppelt.


De Teak protector van Borek zorgt ervoor dat uw teakhouten tuinmeubelen water- en vuilafstotend worden.

U kunt deze zowel voor uw goudbruine teakhouten tuinmeubelen gebruiken en als voor tuinmeubelen die u heeft laten vergrijzen en die een prachtige platina grijze kleur hebben. Bij de verpakking zit een doek om de teak protector aan te brengen. De natuurlijke lichtbruine kleur van teakhouten tuinmeubelen blijft langer behouden. Tot 4x langer dan met een teak -olie.


Milieu Vriendelijk: 1 op waterbasis: geen giftige dampen. Gemakkelijk en snel aan te brengen op uw teakhouten tuinmeubelen. Het is geen olie, het is niet vettig.

Daarnaast zorgt dit onderhoudsmiddel ervoor dat je Teak houten tuinmeubel de natuurlijke kleur blijft behouden. De 4-Seasons Teak protector is milieu vriendelijk en geeft dus geen giftige dampen. Gemaakt op 1 waterbasis. Behandeling Teak protector.


DULON TEAK PROTECTOR onverdun gelijkmatig en spaarzaam aanbrengen op het te behandelen oppervlak met behulp van platte kwast of roller. Vermijd vorming van plassen of druppels, verwijder overtollige vloeistof met doek of papier. Teak -oil often causes black spots on teak.


Our protector prevents black spots. Our teak protector is not an oil and it is not greasy, so clothes stay clean. Als u voor teak protector kiest, zorgt het ervoor dat uw teak een mooie warme kleur krijgt en niet zwart of grijs verkleurt. Zo blijft teak eenvoudig langer mooi. Bovendien zorgt de teak protector 1 tegen de zon.


Behoudt de zachte, zilvergrijze patine en laat. Our main focus is providing better outdoor furniture maintenance. For example our teak protector outperforms teak oil and teak sealers by far.


We are 1 dedicated to the care and protection of teak and other outdoor furniture.

As it is the only thing we do, we will make sure we stay ahead of our less focused competitors. De behandeling beschermt uw teak en zorgt er voor dat de natuurlijke warme kleur van uw teakmeubel langer blijft behouden. Teak protector laat uw teak niet zwart of grijs worden. Golden Care teak protector - 4seasonsoutdooronline. Zo houdt u de mooie tuinartikelen in een goede staat.


Het werkt zeer effectief en doelgericht, dit in tegenstelling tot normale teak -olies. HORNBACH Teak houtolie Een speciaal op teakhout afgestemde verzorgende olie voor buiten. Optimaal geschikt voor het opfrissen van de kleur en voor het behoud van het oorspronkelijke, natuurlijke houtkarakter. Productinformatie Geschikt voor al het onbehandelde of al geoliede, absorberende teak -hout voor buiten. Teak whitener is ECOsafe en heeft een UV bescherming.


Op deze manier hoef je de tafel en de stoelen in ieder geval niet op te bergen in de garage of de schuur. Je kunt de teak protectore vintage ook gebruiken op nieuw teakhout. Wel is het aan te raden om gebruik te maken van een teak tuinmeubelen reiniger.


Gebruik de Teak protector van Seasons Outdoor om jouw teak meubelen langer op kleur te houden. Zorg na het behandelen ervoor dat de teak meubelen niet worden bloot gesteld aan weersomstandigheden. Wil je eerst komen kijken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts