dinsdag 12 november 2019

Sfeervolle tuin

Van tuinhout tot sierbestrating! Ook ’s avonds wil je lekker lang buiten kunnen zitten. Met de juiste verlichting zorg je ervoor dat je optimaal geniet van je buitenruimte. Kom jij niet verder dan een lamp bij de schuurdeur? We geven je een aantal voorbeelden van wat je allemaal met licht kunt doen!


Door de sfeervolle tuinverlichting kunnen we extra lang van het aanzicht van onze tuin genieten en elkaar bovendien ook nog eens goed zien, wat ik persoonlijk erg prettig vind. Alles om jou tuin sfeervol te maken. Bloembak Sevilla x x 74m € 879. Shop the Look: de duurzame, sfeervolle tuin. Tom heeft een prachtige tuin gerealiseerd voor Giedo en Maxime die duurzaam én sfeervol is!


Giedo en Maxime willen graag een duurzame, sfeervolle tuin waar ruimte is om zelf wat kruiden en groenten te verbouwen. Tom weet wat hem te doen staat en begint met het leeghalen van de tuin. Eén deel hebben Giedo en Maxime zelf al gedaan, dat is handig! Bekijk meer ideeën over Tuin , Bloemen en Bloem fotografie. Bekijk het bord sfeervolle tuin van iljakoers1op Pinterest.


Strakke tuin met landelijke accenten. Vorig jaar hebben onze hoveniers een sfeervolle tuin aangelegd in Apeldoorn. De complete achtertuin kenmerkt zich door de strakke lijnen en landelijke accenten.


Dankzij de duidelijke zichtlijn heeft de tuin extra perspectief gekregen. Het 3D tuinontwerp maakte het voor de klant goed inzichtelijk wat de uitwerking zou zijn van de gekozen materialen en de aanwezigheid van de bak centraal in de tuin. Wil je een mediterrane tuin aanleggen met sfeer?


Sfeervolle tuin

Ontdek mijn ideeën om het zomerse vakantiegevoel in Nederland te krijgen met een mediterrane tuin. Ideeën op doen voor een sfeervolle tuin ? Een nieuwe inrichting doet wonderen. Laat je inspireren door onze verschillende sfeertuinen met prachtige meubelen. Van gezellig tafelen aan de tuinset tot aan romantische avonden in de loungeset.


Wist je dat sfeerverlichting ook al veel doet met je tuin ? Je wilt je tuin graag sfeervol verlichten, maar waarmee begin je voor een mooi resultaat? Allereerst breng je de zichtlijnen van je tuin in kaart. Simpel gezegd… van waaruit kijk je naar de tuin en waar komt de tuinverlichting het beste tot zijn recht. Vooral het zicht vanuit je huis of vanaf de zithoek in de tuin is belangrijk. Meer dan een feest om in deze tuin rond te lopen.


Sfeervolle tuin

Lees meer over Hoveniersbedrijf Tim Kok als Hovenier in Goudswaard op onze pagina over hovenier goudswaard. Sfeervolle tuin aan het water rondom vrijstaande woning te Goudswaard. Een sfeervol pad brengt je naar de entree van deze villa. De warme kleur van de lampen aan de gevel zorgt voor een verwelkomend gevoel. De verlichting in de tuin maakt een tekening op de muur en benadrukt alle bijzondere kenmerken van de woning.


Een zo groot mogelijke tuin was voor de bewoners een werkelijke must. Je kunt dan ook wel zeggen dat de woning om de tuin heen is gebouwd. Doordat je van elke ruimte zicht hebt op buiten is buiten eigenlijk het hart van de leefomgeving geworden. De lente is in volle gang: de dagen worden langer en de zomer komt steeds dichterbij. Hoog tijd om van je tuin een sfeervolle woontuin te maken waar je tijdens de zomer heerlijk kunt genieten van het mooie weer.


Net als voor je interieur zijn er ook voor je tuin of balkon oneindig veel mogelijkheden als het gaat om de inrichting ervan. Hier kunnen we jouw bijeenkomst ook faciliteren, wanneer deze nét even anders mag. Denk bijvoorbeeld aan een zomerse lunch in de zon, een borrel met foodtrucks of een XXL barbecue. Mexicaanse tuinhaarden, vuurschalen van cortenstaal en nog veel meer. Wij geven je inspiratie voor een sfeervolle tuin én je maakt kans op in-lite buitenverlichting t. Konstsmide tuinverlichting (lampen) Decoreer je tuin of huis met deze sfeervolle tuinverlichting van het merk Konstsmide.


Het duurzame LED lichtsnoer heeft warm. Een strakke tuin aanleggen gaat, zoals gezeg het beste met een goed ontwerp. Dit overzicht van een kleine strakke tuin geeft een mooi overzicht van de verdeling tussen planten, tegels en terras.


Zie je deze tuin , dan denk je meteen aan prachtige witte stranden met een diepblauwe zee. De sfeervolle tuin werd ontworpen door PUUR Tuinarchitectuur en Realisatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts