donderdag 28 november 2019

Spijklavendel

De lijnvormige, eennervige, grijsgroene schutbladen zijn tot mm lang. De bracteolen zijn priemvormog en - mm lang. De tweeslachtige, violette bloemen zijn zygomorf. Het kruid wordt vooral in Frankrijk en Spanje gekweekt. De bloei en de oogst vallen later dan bij echte lavendel.


Spijklavendel

De spijklavendel geeft een essentiële olie die geschikt is voor spoedgevallen, want ze verricht wonderen in het zo goed als onmiddellijk verzachten en behandelen van zware brandwonden en wespensteken. Zuivere etherische olie van spijklavendel. De geur van etherische olie van spijklavendel is kruidig en fris.


Inmiddels is de spijklavendel in grote delen van Europa een populaire tuinplant. Het is een lage, sterk vertakte struik die bekend is vanwege de aromatische olie die gebruikt wordt in parfums. Deze plant houdt van de droge kalkgronden van Zuid Europa, en houdt niet van de koude, ze draagt paarse bloemen geschikt in losse aren aan de top van lange stengels. Van dit product is ook een voordeelverpakking leverbaar. Van de etherische olie van de spijklavendel is ruim kamfer en een kleine cineol.


Spijklavendel

Bovendien bevat de olie nog een klein percentage borneol en campheen. Alle geassocieerd met de geur van kamfer. De plant is forser en steriel, d. Ze wordt gekweekt om zoveel mogelijk bloemen te produceren. Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen.


Breng druppels essentiële olie van pure spijklavendel aan, twee à drie keer per dag en direct op de geïrriteerde huid. Spijklavendel houdt van zon, en gedijt het best op een zandige, goed gedraineerde bodem. Otitis Breng een paar pure druppels aan rond het oor (let op: nooit in de gehoorgang) en herhaal dit meerdere keren per dag.


Spijklavendel

Chronische sinusitis druppel EO van tea tree, druppel EO van spijklavendel. Het lavendel seizoen van Lady Lavendel loopt van maart tot september. Gebruikt in een massageolie verlicht het de spieren en onder de vorm van inhalatie verzacht het de luchtwegen. Insecten en dan vooral vliegen houden niet van de geur.


Lavandula Angustifolia Wordt ook wel de spijklavendel of echte. Lavendel staat bekend om zijn insectenwerende eigenschappen. Lavendelolie ruikt lekker en kalmeert ook de geest en de huid. De geur is lekker fris kruidig en niet overdreven lavendel zoet en kan daarom goed in kledingkasten en laden gebruikt worden. Kruidnagel olie bevat een zeer hoog gehalte.


Dit zilvervisjes-weg geurblokje is 1 plantaardig en bevat de volgende vijf krachtige etherische oliën (natuurlijke afweer van bomen en planten): spijklavendel , rozemarijn, citroengeranium, citroeneucalyptus en spaanse salie. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. Chi Natural Life, ontwikkelt en verkoopt natuurzuivere, eerlijke producten met een gegarandeerde kwaliteit.


Nederlands - Frans op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Heeft u interesse in een grotere aanvulling: Selecteer grote afvullingen.


De blaasjes of blaren blijven aan de handpalm en voetzool.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts