woensdag 20 november 2019

Trampoline 366

Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Specialistisch advies nodig? Alle afmetingen trampolines online.


Als u een kleine trampoline met veiligheidsnet hebt is de kans op een botsing. Hieronder bieden wij alle trampolines in de afmeting 3– 3aan en wilt u specifiek een trampoline 3met veiligheidsnet of een ingraaf trampoline 3dan zijn hier speciaal ingerichte pagina’s voor om u nog beter te voorzien van de beste informatie voor uw trampoline 366.

Gratis verzending ladder omhoog, ritssluiting dicht en veel springplezier! Zo leuk kan fitness zijn met de. Een trampoline in de maat 3voor uren speelplezier. Lekker samen springen met je vriendjes op een grote trampoline.


De trampoline 3is voorzien van een veiligheidsnet, zware springmat, dikke beschermrand en een dik buizen stelsel. De modellen zijn er van verschillende leveranciers in diverse kleuren. De rand is gemaakt van 35mm PVC aan beide zijden waardoor het van sterke kwaliteit is en een lange.


De afmeting van de trampoline is de diagonale buitenmaat van frame tot frame.

Bij de trampoline specialist vindt u een zeer groot aanbod van trampoline randen met een diameter van 3tot 3cm. Trampoline rand 3- 3kopen? Deze trampoline randen passen op alle trampolines met een diameter van 3tot en met 3cm. Wij bieden u meerdere randen aan met verschillende kwaliteiten.


Er zijn trampolines die inklapbaar zijn en trampolines die op pootjes staan, deze laatste keuze is beter als de trampoline een langere tijd blijft staan. Voor deze laatste plannen zijn er ook afdekhoezen verkrijgbaar. Voor de aanschaf van een trampoline rand is het belangrijk om te letten op de breedte en dikte. Zo heb je keuze uit trampolines op poten of inground trampolines.


De inground trampoline staat minder in het zicht en is laag bij de gron dus veiliger. Voor extra veiligheid zijn er trampolines met veiligheidsnet verkrijgbaar. Dit net maakt valpartijen nagenoeg onmogelijk.


Kinderen kunnen via een trapje veilig de trampoline op. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Kies uit 7producten vanaf € 70. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Wij hebben van de meeste merken en modellen die wij verkopen ook de losse springmat 3cm. Doordat de trampoline een redelijk groot formaat heeft kunt u er met meerdere personen tegelijkertijd op springen en dit maakt de trampoline extra leuk.

Wij voeren een zeer ruim assortiment trampolines en ook vele vervangingsonderdelen hiervoor. Klanten komen bij ons op de eerste plaats en service is voor ons enorm belangrijk. De Salta Comfort Edition trampoline 3is het op één na grootste model in de nieuwe Salta Comfort Edition trampolines lijn. Het staalwerk van deze trampoline is mm dik en is voorzien van poten.


Nu in de aanbieding van € 35voor € 2795! Blij met een nieuwe ran maar met uitpakken bij al tot de ontdekking komen dat deze erg dun is. En bij het over de trampoline leggen, zien dat deze te groot is. Past niet mooi en netjes om de trampoline heen.


Wilt u een trampoline kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Deze vindt u allemaal in ons zeer complete assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts