woensdag 13 november 2019

Speeltoren met glijbaan en schommel

Bekijk uw resultaten glijbaan met schommel bij Finecomb. Vind hier glijbaan met schommel. Zoeken bij homeandgardenideas. Speeltoren met glijbaan en schommel Hy-land P3s. De Bovenstaande prijs is een richtprijs van het speeltoestel.


Speeltoren met glijbaan en schommel

Heeft de houten speeltoren met glijbaan nog meer uitdagingen nodig? Bij Jungle Gym denken we aan alle details en proberen we ieders voorkeur tegemoet te komen. Het standaard speeltoren ontwerp is uitgebreid door nog een speelelement aan het speeltoestel met glijbaan toe te voegen, de speeltoren met glijbaan en schommel.


Momenteel hebben we een speciale kortingsactie! In deze rubriek hebben we een aantal luxe speeltoestellen samengesteld. Bijvoorbeeld een schommel , klimmuur, klimwan of een extra speel-plateau met glijbaan. De glijbaan kan op verschillende plaatsen gezet worden. Stop met staren en ga lekker spelen!


Speeltoren met glijbaan en schommel

Met deze RVS aanbouw glijbaan kan de speeltoren uitgebreid worden tot een echte avonturen speelplaats. Deze RVS glijbaan is geschikt voor opbouw. Schommel staanders dikte: 7cm doornee. Zandbak circa 1bij 1cm.


De ophanghoogte van de glijbaan is 120cm. Dus het plateau is ook ongeveer 120cm hoog. Veranker het speeltoestel met onze grondankers. Houten speeltoren met glijbaan en schommel Exit Aksent is een speelhuisje wat helemaal compleet is. De platformhoogte is 20m en er zijn handvatten die voor extra grip zorgen.


Beach hut speeltoren met schommel geleverd of geplaatst. Dit houten speelhuis met glijbaan en schommel heeft ook. Een nieuwe dag aan zee begint en de eerste avonturiers houden door de telescoop de oever in de gaten.


Wow, daar staat een houten speeltoestel met glijbaan en schommel ! Snel als de wind klimmen ze op het strandhuis Wickey Smart Lodge 1– de ene helft neemt de rechte klimladder, de andere de klimwand. Zoek informatie over directhit. Bespaar nu met GigaGunstig!


Uiteindelijk ben je op zoek naar een speeltoren wat perfect in de tuin past en tegelijkertijd aan alle voorwaarden voldoet. In jouw zoektocht naar het ideale houten speeltoestel vergelijk je verschillende opties. Graag een daverend applaus: het vliegende drakenkasteel DragonFlyer keert met zijn dappere ridders onder luid gebulder van het toernooi terug naar de stad.


Boven de kantelen van het kasteel zijn de ridderhelmen van de ridders al duidelijk zichtbaar. Gadero levert naast houten speeltorens ook trendy zandbakken en losse schommels. Kies een kleur die je aanspreekt en je krijgt een glijbaan waarbij de fun-factor gegarandeerd is. Wil jij de grootste zijn, dan hoef je alleen maar onze XXL speeltoren te beklimmen, via bijvoorbeeld de klimwan die er als de grille van een vrachtwagen uitziet. De versnellingspook, het stuur en de mega grote uitlaatpijpen zijn standaard inbegrepen.


Met een eigen speeltoestel hebben kinderen altijd speelplezier in eigen tuin! Wij bieden veel verschillende toestellen met glijbaan aan. Onze toestellen komen in verschillende groottes dus wij hebben een geschikt toestel voor iedere tuin! Kies je voor groen dan kies je voor een groene glijbaan en groene dubbele schommelzitjes.


Kies je voor blauw dan kies je voor een blauwe glijbaan en een zwart met blauwe nestschommel. De klimtoren of speeltoren met glijbaan en schommel is eventueel ook zonder accessoires te bestellen. Blue Rabbit speeltorens, GEGARANDEERD tegen de BESTE PRIJS!


Nieuwe speeltorens koop je direct online bij NuSpeeltoestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts