woensdag 25 maart 2015

Glijbanen eemhof

Bekijk dan hier de leukste online. Hier vind je de beste aanbiedingen. Shop direct online op beslist. Vergelijk verhuurbedrijven. Kies uit producten vanaf € 390.

Ga jij voor een snelle afdaling of liever een glijbaan waar je met de hele familie vanaf glijdt? Elk park heeft voor iedereen een unieke glijbaan in petto! Maar je kan er ook leren surfen op de unieke Flow Rider. Of van de spectaculaire Turbo Twister glijden, van meter hoogte.


En Discover Scuba laat je kennismaken met de duiksport. Subtropisch zwembad de Eemhof , een prachtig zwembad met glijbanen , wildwaterbanen en nog veel meer. Lees hier alles over dit tropische zwembad.


Bovendien hebben de meeste parken een unieke glijbaan die je nergens anders vindt.

Daarom heb ik een lijstje gemaakt van mijn favoriete Center Parcs glijbanen. Natuurlijk is een top altijd subjectief. Ik neem je van alle glijbanen in dit zwembad! Wat verder een prachtig bad is en zeker de moeite waard is om eens te bezoeken!


My name is Ruben Koet, and I live in Europe. Het subtropische zwembad van de Eemhof beschikt over glijbanen en een wildwaterbaan en is het enige Center Parcs-park met een Turbo Twister glijbaan. Dit is een glijbaan waar voor het gebruik van een zwemband nodig is. Vakantiepark De Eemhof - Zeewolde.


Eldorado vol avontuur en watersport, met een Mediterraans tintje. Ga surfen en zeilen op het Eemmeer. Maak jouw borst nat voor ongekende waterattracties. Bewonder vissen in het koraalba trotseer wildwaterbanen en met ons enorm aantal glijbanen kies je zelf hoe je door het zwembad suist!


En dit zonder rode ogen, want bij Center Parcs zit er minder chloor in het. Aqua Mundo is synoniem voor subtropisch zwemparadijs. Deze spectaculaire glijbaan is het allernieuwste op het gebied van waterglijbanen en de enige in zijn soort in Europa.


Deze attractie torent verdiepingen hoog, maar liefst meter. Per uur verstuwd deze glijbaan een enorme hoeveelheid water, namelijk 6m³.

De glijbaan bestaat uit drie kegelvormige delen. De Turbo Twister glijbaan van buiten gezien. Toch hangt het er ook maar net vanaf van welke kant je komt. Campinggasten kunnen gebruik maken van gereduceerd tarief.


Zo ligt het startpunt in een toren van maar liefst meter hoog. Zwembad de Eemhof is ook te bezoeken als dagje uit wanneer je niet het park bezoekt. Het zwembad is geschikt voor alle leeftijden.


U kunt heerlijk vertoeven in het bubbelbad of golfslagbad. En voor iedereen die van actie houdt zijn er ook nog de spectaculaire wildwaterbaan en diverse glijbanen voor alle leeftijden. De eemhof is een atypisch center parcs aangezien er geen overdekte jungle dome is maar ons stoorde het helemaal niet, integendeel.


De plek voor jungle-avonturen en spannende activiteiten, of een uitstapje naar Nijmegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts