donderdag 12 maart 2015

Bayer dimanin ultra

Bayer dimanin ultra

Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito! Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Dimanin verwijdert en voorkomt groene aanslag (wieren of algen) door te spuiten of te gieten.


Verwijdert groene aanslag van. De inhoud van deze flacon van 5milliliter is geconcentreerd en voldoende voor 250moppervlak. Vooraf, indien mogelijk, vuil verwijderen zonder zeep of een synthetisch wasmiddel te gebruiken. Dimanin Ultra heeft een lange nawerking en kan ook preventief gebruikt worden.


Het te behandelen oppervlak goed nat maken met de klaargemaakte oplossing. Het verwijdert de aanwezige groene aanslag en zorgt ervoor dat het maandenlang wegblijft. Grootste aanbod tuinartikelen.


Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs.


Wanneer algen of mos zich op de grond uitbreiden, ontstaat verhoogd gevaar voor uitglijden en ongevallen, bijv. U bent dus maandenlang verlost van groene aanslag. Oplossing gericht met aandacht voor het milieu!


Het middel kan een grote oppervlak van wel 2vierkante meter vrij maken van groene aanslag. De groene aanslag blijft met dit middel maandenlang weg. Hierdoor wordt een lange werkingsduur verkregen, terwijl geen sprake is van een schadelijke dampwerking. Ruime keuze tuinartikelen online. Bayer protect garden Dimaxx ( Dimanin ) ultra liter kopen.


BAYER Dimanin ultra groene aanslag 0. Kom dan langs in onze showroom in Beuningen, gelegen tussen Nijmegen, Wageningen en Arnhem in, of bekijk de producten. Dimanin Algendoder werkt uitermate goed tegen groene aanslag. Dimanin algendoder wordt onwerkzaam als het in aanraking komt met zeep of synthetische wasmiddelen. De algendoder heeft een langdurige, preventieve werking op groene aanslag en algen.


Ook te gebruiken als ontsmettingsmiddel voor snoeigereedschap. Ideaal voor het terras want het is onschadelijk voor je planten en het gazon. Productkenmerken: geschikt voor zeer veel verschillende materialen (ook natuursteen) lange nawerking. Kom gezellig winkelen in ons tuincentrum in Almere-Buiten: goed bereikbaar en gratis.


Groene aanslag verwijderaar, Dimanin ultra is zeer geconcentreerd en bestemd voor de bestrijding van groene aanslag (wieren of algen). De goedkoopste van Nederland! Geïnteresseerd in onze producten? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt.


Bayer dimanin ultra

Prijzen zien en online bestellen? Bayer Dimanin ultra 5ml vindt u natuurlijk bij Tuincentrum Osdorp bv in Amsterdam. Bekijk de aanbiedingen in onze webshop of bezoek ons tuincentrum.


Zo wordt uw terras weer stralend schoon! Uit onze collectie bestrijdingsmiddelen. Van het merk Bayer , dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Bestrijdingsmiddelen. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.


Bayer dimanin ultra

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. ALLEEN AFHALEN-standaard artikel-maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts