donderdag 26 maart 2015

Gietijzeren paraplubak

Kies uit producten vanaf € 299. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder. Gietijzeren Paraplu Standaard € 89. INFO Plaats in Winkelwagen.


Mooi vormgegeven groene paraplubak gemaakt van gietijzer. We bieden je mooie persoonlijke woonaccessoires in een brocante sfeer!

Vind de beste selectie gietijzeren paraplubak fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit gietijzeren paraplubak voor de dutch luidspreker markt bij. Meer en meer wijken of verkaverlingen hebben percelen waarbij de afmeting van de tuin eerder beperkt wordt. Vele mensen hebben niet de tijd om zich veel in de tuin.


Zeer degelijke en stevige paraplubak. Dankzij de opvangplaat onderaan wordt de ondergrond niet nat. Deze prachtige gietijzeren paraplubak van Esschert Design mag gezien worden! Tegelijkertijd heeft de paraplubak een eigentijdse uitstraling dankzij het ontwerp met de uil.


In deze standaard is plaats voor zes paraplu’s. Met deze gietijzeren bloempothouder in antieke stijl breng je je planten in huis bijzonder mooi tot hun recht.

De bloemen, gebogen vormen van de muurbeugel spelen vakkundig samen met zijn rustieke charme en maken de plantenhouder tot een blikvanger aan elke muur worden. Via het voorgeboorde gat kan de bloemenhouder gemakkelijk worden opgehangen. Want deze ronde bak met decoratieve ronde uitsparingen past in elk hoekje in je hal. Paraplubak Aika-W De opbergplaats voor je paraplu! Uitgevoerd in wit met een.


Het traditionele ontwerp van deze grote gietijzeren paraplubak , staat niet alleen decoratief bij uw voordeur, maar is ook handig om uw hal of gang opgeruimd te houden, bovendien voorkomt de verwijderbare druipschaal een natte vloer. Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren? In de inkomhal neemt deze paraplubak weinig. De paraplubak is gemaakt van gietijzer en zal door zijn gewicht niet zomaar.


Marlies je een duw gegeven en ben je achterover van de trappen gevallen en met je achterhoofd op de gietijzeren paraplubak terechtgekomen. Plaats deze in de tuin, op het balkon of op het terras veilig en stabiel op. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Deze brocante paraplubak van Esschert Design is functioneel, maar ook prachtig om te zien!


Fraai gedecoreerde antieke gietijzeren paraplubak. Leuk detail is de zittende kikker onderaan op de lekbak. Geen breuken en dergelijke.

Is alleen recentelijk overgeschilderd. Een gietijzeren staande kapstok, tevens paraplubak. Datering: tweede helft 19e eeuw. Deze site kan uw aanvraag NIET succesvol verwerken. Request sent successfully.


Un bac à parapluies en fonte, un décor de chasse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts