donderdag 12 maart 2015

Keter glenwood

Keter glenwood

Bekijk onze online kortingen. Balkonsets en bestel direct online. Sofort Ergebnisse aus Mehreren Quellen! Groot aanbod tuinartikelen online!


Comes with a convenient automatic opening mechanism that makes having your hands full a non-issue. De opbergbox is superduurzaam, ultra-stijlvol en biedt zitplaats aan twee volwassenen. Hij is gemaakt van duurzaam, weerbestendig hars dat een chique houtpanelen uitstraling heeft. De box heeft een inhoud van 3L. Bent u nog op zoek naar extra opbergruimte?


De Glenwood kussenbox is door zijn design zowel binnen als buiten te gebruiken,. Dan is deze Glenwood opbergbox de praktische opbergoplossing voor u! Met een volume van 3liter is de Glenwood opbergbox de perfecte opbergmogelijkheid voor uw loungeset kussens, kinderspeelgoe tuingereedschap of andere tuin benodigdheden. Het is een geventileerde en regenwaterdichte box, die u met een hangslot kunt afsluiten (excl. hangslot). Plaats de opbergbox in een droge en koele ruimte om er zeker van te zijn dat je spullen niet vochtig worden en hierdoor niet gaan schimmelen. We are confident about the quality of our products and we hope you will have many years of enjoyment from it.


Our warranties start on the day of purchase, but you do need the original purchase receipt as proof of purchase. To register your warranty with us, please fill in the form below. Voor 17:bestel morgen in huis.


Profiteer van onze online kortingen! Kweek uw planten optimaal met een tuinkas, bij Tuinkasspecialist extra goedkoop! Kies uit producten vanaf € 260.


Keter glenwood

Perfect voor het drooghouden van tuinkussens, maar ook geschikt voor het opbergen van buitenspeelgoed en tuingereedschap. Met een ruime inhoud van 3liter is de box ideaal voor het opbergen van tuinkussens, tuinaccessoires en speelgoed. De grote opslagcapaciteit van 3liter maakt de box uitermate geschikt voor het opbergen van loungeset kussens, speelgoed of andere tuinbenodigdheden. Keter Glenwood tot goedkoper. Door tuinkussens goed op te bergen, zullen ze een stuk langer mee gaan.


Daarnaast kun je de kussenbox ook gebruiken als zitbank. Daarvoor is deze Glenwood kussenbox erg geschikt. Deze kussenbox is gemaakt van kunststof.


Dit materiaal is onderhoudsarm en weerbestendig. Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken.


Bestel voordelig online bij Azalp. Gratis en snel bij u thuisbezorgd. Bespaar tot wel via kiesproduct. Beiden zijn van hoogwaardig materiaal. Hierin bergt u eenvoudig uw tuin- of loungekussens op.


We raden aan deze tuin opbergboxen onder een overkapping of in een garage te plaatsen. It is fully weather resistant and UV protected. Plus it has built in handles for easy mobility.


Door het volume van 4liter kun je met gemak je tuinkussens, speelgoed of andere tuinspullen opbergen. The Glenwood is strong and durable (metal reinforced).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts