woensdag 11 maart 2015

Gaasafrastering

Gaasafrastering

Europa´s grootste online schrikdraad vakwinkel met eigen service afdeling. Afrastering zoals dubbelstaafmatten, tuinpoorten, harmonicagaas maar ook vele type dierengaas. Bestel je afrastering eenvoudig en snel bij jouw online afrasterings. Gaasafrastering OZZ compleet. Voor zowel industrieel als particulier gebruik zeer geschikt.


Een gaasafrastering verhoogd de veiligheid voor mens en dier. Allround hekwerk bied een ruim assortiment gaashekwerk onderdelen. Zeer doeltreffend en in verhouding zeer voordelig.


Voor een afrastering van hoge kwaliteit zijn gaasafrastering en dubbelstaafsmatten de meest gebruikte hekwerksystemen. In diverse hoogtes uit te voeren in verzinkt (grijs), zwart of groen. Er wordt uitsluiten gewerkt met kwaliteitsgaas met een hoge treksterkte. De gaasafrastering is te verkrijgen in een verzinkte – en gecoate uitvoering. U moet er rekening mee houden dat er nog extra prijzen bij kunnen komen, zoals bevestigingsmateriaal en eventueel montage.


Wilt u bijvoorbeeld een gaasafrastering voor uw konijnen? Voor een konijnengaasafrastering van bij meter en centimeter hoog betaalt u ongeveer € 1inclusief bevestigingsmateriaal, maar exclusief montage. Het is een eenvoudige en goedkope manier om uw bedrijfspand mee te beveiligen, te laten begroeien met klimop of voor het afbakenen van diverse terreinen. Gaashekwerk wordt gebruik voor veel functionele doeleinden.


Gaas en Afrastering aangeboden en gezocht op Marktplaats. Groot aanbod tuinhekken, tuinpoorten, gaas matten, kippengaas, kunsthaag en afschermnetten. Op zoek naar een flexibele en duurzame manier om uw terrein af te zetten? Maak dan kennis met het gaashekwerk van Heras.


Al ons gaas hekwerk wordt nieuw en compleet afgeleverd met palen en bevestigingsmaterialen. Voor hoek en eindpalen berekenen wij 2euro per stuk. Het veelzijdige gaashekwerk is zonder meer de meest gevraagde hekwerkoplossing voor de meest uiteenlopende locaties. Tuinafrastering vind u in onze Hekwerk Webshop. We hebben diverse soorten tuinafrastering in ons assortiment.


De extra puntdraden, desgewenst gecombineerd met schuine of rechte puntdraadhouders brengen ongenode gasten op andere gedachten. Ons gaashekwerk is verzinkt en wordt optioneel voorzien van een duurzame coating. Op aanvraag worden onze producten in elke gewenste RAL-kleur geleverd.


Gaasafrastering

Het hekwerk is te gebruiken voor het omheinen van tuinen, dieren en openbare plekken. Bovendien is het niet alleen functioneel, het bepaalt ook de uitstraling van je leefomgeving. Onze klusjesmannen zoeken graag samen met jou naar een functionele en mooie gaasafrastering die aansluit bij jouw wensen. Ook in een landelijke omgeving en rondom privéterreinen biedt gaashekwerk een effectieve beveiliging met een vriendelijk karakter.


Van Aken Hekwerk staat voor kwaliteitsgaas. Het gaashekwerk is leverbaar met of zonder bovenbuis en met of zonder puntdraad. Deze gaasafrastering kan worden uitgevoerd met een rechte, schuine of dubbele puntdraadhouder.


Uiteraard is het gaashekwerk te leveren in verzinkte en gecoate uitvoering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts