dinsdag 31 maart 2015

Bloempot wit

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Ruim assortiment online bestellen!

Alle bloempotten vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Witte bloempotten en plantenbakken voordelig online bestellen, kopen en laten bezorgen. Uit onze collectie potterie.


Rafpwitte bloempot afm. Als nieuw bij verzending zijn verzendkosten euro kijk ook bij mijn a. Het touw om de glazen bloempot maakt het geheel extra trendy! Bloempot Stippen Zwart Wit.


Hoge witte bloempot rain is een prachtige hoge bloempot met een uniek patroon dat veel weg heeft van golvend.

Een ronde wit kleurige bloempot die in elk interieur past en zeker tegen een stootje kan. De diameter van deze pot is ongeveer cm. Daarnaast is deze fantastische bloempot ook nog eens waterdicht. De bloempot is reeds voorzien van afwateringsgaten en wordt geleverd met afsluitdoppen, zodat je bloempot ook binnen kunt gebruiken.


Grote kunststof bloempot voor buiten van liter en met een diameter van 60cm in de kleur wit. Een stijlvolle blikvanger voor je tuin, terras of balkon. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Vind items binnen jouw budget.


Jouw favoriete bloemen en planten geef je een speciaal plekje in een mooie bloempot , waardoor ze nog beter tot hun recht komen. Op fonQ vind je verschillende soorten bloempotten van diverse merken. Van goud tot zwart en van groot tot klein: voor iedere ruimte en smaak is er wel een passende bloempot te vinden. Deze hippe bloempot hanger is wit en is gemaakt van metaal met een schubpatroon. Deze hangende bloempot is voorzien van metalen draden en met een ophang oog.


Combibox – Pannenkoekplant, Peperomia, Chlorofyrum, Senecio met bloempot wit kopen? Box met vier tropische planten in (mat) wit bloempot. De planten in deze leuke combibox hebben allen een tropische achtergrond: de Ficus (Green Kinky), Coffea Arabia (Koffieplant), Alocassia (Olifantsoor) en de Dieffenbachia Compacta.


Als je toch een beetje groen wil toevoegen, dan hang je je planten gemakkelijk op met deze hippe hangbloempot.

Creëer jouw droomtuin met de bloempotten en plantenbakken van Praxis. Geef jouw tuin een romantische uitstraling met een houten plantenbak of ga juist voor een strak en modern design. Wat je smaak ook is, je vindt altijd de perfecte bloempot of plantenpot.


Plantenpotten en plantenbakken voor buiten. Kies de sfeer die jij wil!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts