dinsdag 24 maart 2015

Tuinbank 200 cm

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Woodstock Tuinbank van €89. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland!


Ook een belangrijk verschil zijn de solide INBUS bouten die de tuinbank optimale stevigheid biedt (zie foto).

Deze massieve tuinbank is met veel oog voor detail vervaardigd van 1e kwaliteit massief vurenhout. De pootdikte is maar liefst 80mm. Bovendien is de tuinbank eenvoudig te monteren. Onze pallet tuinbank is een ideale keuze om te ontspannen en te genieten van het weer, een dutje te doen of een praatje te maken met familie en vrienden. Met een tijdloos pallet ontwerp voegt de houten bank een vleugje rustieke charme toe aan je terras, tuin of woonkamer.


Deze tuinbank is gemaakt van geïmpregneer FSC-gecertificeerd grenenhout. Uw eigen tuinset samenstellen? Teakhouten tuinbank Patrick XL - 2cm.


Dit product zullen wij binnen enkele dagen bij u thuisbezorgen.

Wij zullen u van te voren per mail of telefonisch informeren wanneer de levering zal plaatsvinden. Dit komt omdat de tuinbanken behandeld zijn. Prachtige teakhouten tuinbanken gemaakt van een uitstekende kwaliteit teak.


Als u de bank niet behandeld wordt deze langzaam grijs van kleur. Onze houten tuinbanken en tuinsets vind je inmiddels over heel Europa. Een parkbank hoeft u niet perse alleen maar in uw voortuin of achtertuin te plaatsen. U kunt de Tuinbank Teak Melbourne bijvoorbeeld ook bij de ingang van uw huis neerzetten of bijvoorbeeld op de oprit.


Wanneer u de parkbank aan de voorkant van uw huis neerzet, geeft dat een groot gevoel van openheid en zullen mensen zich snel welkom voelen. Wij leveren tuinbank kussens in heel veel dessins in standaard maten, maar ook als maatwerk voor tuinbanken en loungebanken. Standaard maten tuinbank kussens. Online tuinbanken bestellen.


Bij KARWEI bekijk je eenvoudig online al onze tuinbanken en kan je vrijwel elk soort tuinbank online kopen, van een industriële stalen tuinbank tot een fraai vormgegeven klassiek bankje voor in je voortuin. Indien je nog niet precies weet wat je zoekt, gaat een bezoek aan je plaatselijke KARWEI-bouwmarkt zeker helpen. Bestel hoge kwaliteit Tuinbanken bij Mobistoxx.


Ruime aanbod verschillende modellen! Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Kies uit 4producten vanaf € 299. KING tuinbank Luxe is conform de nieuwe Europese veiligheidsnorm EN71-8. Het betreft hier een bank welke gemaakt is van een mooie kwaliteit teakhout en is voorzien van een pen gat verbinding. Dit zorgt voor extra zitcomfort. Het gaat hier echt om een wat zwaardere teakhouten tuinbank die ook in een parkachtige omgeving heel mooi tot zijn recht zal komen.


Je ontvangt meubels van een goede kwaliteit met een aangenaam comfort, gemaakt in een stijlvol en mooi design. De bank wordt gemonteerd geleverd. Onze meubels zijn aan zeer aantrekkelijke prijzen. Creëer uw eigen persoonlijke stijl met een nieuw meubel. Combineer met kleinmeubels of een paar mooie woonaccessoires.


Hier verkrijg je de nieuwe. U heeft een heerlijke deckchair in uw tuin, maar er ontbreekt nog een mooi tuinkussen? Bestel je houten of kunststof tuinmeubels of een nieuwe loungeset voor je tuin op IKEA.


Ze kunnen tegen een stootje en een bui.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts