maandag 23 maart 2015

Exit aksent schommel

Exit aksent schommel

Kies uit producten vanaf € 595. Meer tijd voor samen spelen! Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Bespaar tot wel via kiesproduct. De EXIT Swingbag is niet alleen leuk, maar moedigt kinderen aan om hun (motorische) vaardigheden verder te ontwikkelen en te ontdekken!


Met de EXIT Sampa loungeschommel beleef je iedere keer weer andere avonturen. De loungeschommel is een moderne en uniek vormgegeven schommel met een extra groot zitgedeelte. Exit Aksent Vrijstaande schommel met haken.


De schommelzitjes zijn fris Limoen groen van kleur. Door de kleurstelling van het duurzaam geprocudeerde hout staat de schommel schitterend in iedere tuin. De in metaal uitgevoerde limegroene koppelstukken zorgen voor een zeer stabiele constructie. Het houten speeltoren Exit aksent met glijbaan en schommel is een compleet speelhuisje met alle speelbenodigdheden.


Exit aksent schommel

Deze houten duo schommel is van het merk Exit uit de Aksent speellijn. De houten speeltoren Exit aksent heeft tevens ook nog een. Deze schommel zal dankzij zijn vormgeving en moderne kleur prachtig staan in elke tuin.


Uiteraard kunnen er ook andere schommelzitjes, zoals een swingbag, een loungeschommel of een veilige babyschommel, aan worden gehangen. Dan is de Aksent Nestschommel van EXIT een echte aanwinst! Het nest heeft een diameter van centimeter, groot genoeg dus om lekker in te liggen met de knietjes omhoog.


Een kinderschommel met zitjes is natuurlijk wat breder dan een schommel voor schommelzitje. Als er echter naar het extra plezier voor de kinderen gekeken wordt, dan is het zeker lonend. Een dubbele schommel is de leukste kinderschommel die er is. Vraag het maar aan de kids!


Dit houten speeltoestel is bereikbaar via de trap en je kunt er gemakkelijk weer af door de lange glijbaan. De platformhoogte is 20m en er zijn handvatten die voor extra grip zorgen. Schommel dubbel GrootPlezier heeft allerlei schommels.


Het zitvlak met mazen in waterafstotende stof is zwart van kleur en heeft een afmeting van 1x cm. Voor maximaal personen en een maximale belasting van. De maximale belastbaarheid van de schommel is 1kilogram. Het zitje is zwart met fris limegroen van kleur.


De metalen koppelstukken zorgen voor een stabiele en hoogwaardige constructie. Bovendien heeft het een zandbak waar naar hartelust zandtaartjes en zandkastelen gebouwd kunnen worden. De zittingen zijn fris limegroen van kleur.


Exit aksent schommel

De toren, met een platformhoogte van 1. En aan de andere kant een prachtige lange glijbaan! Wat een uitzicht vanaf de Aksent Speeltoren van EXIT ! In deze speeltoren met een platformhoogte van 1. Kinderen kunnen zich vermaken in de toren, met de glijbaan, met de zandbak of met de schommel. Deze speeltoren met schommel is dé speeltoren voor uw kinde!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts