maandag 30 maart 2015

L profiel beton tuin

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Van tuinhout tot sierbestrating! L -elementen werken samen met de tuin.

Je kunt op deze wijze verschillende plateaus maken in een tuin. L elementen van Beton bestellen koop je bij Betondingen Nederland. Voor 16:besteld is vandaag verzonden Lage verzendkosten Verkoop aan particulieren en.


De diepte verschilt van 30cm tot 50cm. Met l -elementen kunt u uw tuin zelf eenvoudig verfraaien en een eigen karakter geven. Een L element is dan ook ingedeeld in een lange en een korte zijde. Het feit dat dit element over een dergelijke vorm beschikt zorgt er voor dat er meerdere, stevige ophogingen kunnen worden gerealiseerd.


Afbeeldingsresultaat voor l profiel beton tuin.

De keerwanden kunnen voor verschillende doeleinden worden toegepast, grondkering silo of erfafscheiding zijn enkele toepassingen van de L keerwanden. Betonnen l -stenen elementen gaan een leven lang mee. Kijk op onze webshop voor de mogelijkheden. Wilt u een verhoogde border maken of een tuintrap van beton ? De L -keerwanden van Bosch Beton zijn al jaar een begrip in de grond-, weg- en waterbouw. Een hoogteverschil opvangen op een terrein?


Keerwanden als kademuur langs grachten en vijvers? Wegen of wegbermen opsluiten? Een bulkopslag voor zan grind of zout? Een laad- en loskuil voor milieustraten? Dit is een duurzame oplossing, en prijstechnisch vaak ook nog voordeliger.


Als u bijvoorbeeld een tuin aan de slootrand heeft, kan er middels toepassing van betonnen keerwanden als kadewan uw tuin vaak al een meter of meer verlengd worden. Ook langs kades zijn betonnen keerwanden de perfecte oplossing, lees meer over keerwanden als kadewand. Als men bezig is de mooie nieuwe tuin aan te leggen denkt men niet alleen maar na over de indeling maar uiteraard ook over de toe te passen kleuren.


Het is belangrijk dat alle kleuren op elkaar zijn afgestemd in een nieuw aangelegde tuin. Met L -vormige elementen van beton maakt u gemakkelijk een grondkering of keerwand van beton of een hoge plantenbak.

Dan is die prijs meteen wel al wat meer verantwoord. Zeker als dit alles in is. Deze L -stenen kunnen er namelijk voor zorgen dat de tuin wordt geëgaliseerd of ze kan net helpen bij het creëren van hoogteverschillen.


Door dergelijke hoogteverschillen te voorzien is het mogelijk om een compleet nieuwe uitstraling voor uw tuin te creëren waardoor u er nog liever in zult vertoeven. CBS Beton biedt ook een uitgebreid gamma prefab betonelementen voor particuliere klanten aan. Om u het meest geschikte product bij uw project voor te kunnen stellen en de levering zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij u via een professionele aannemer of grondwerker uw bestelling te plaatsen. U element van Beton bestellen koop je bij Betondingen Nederland.


Bij VB BETON besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om deze nog verder te kunnen opdrijven, zijn we in ons eigen laboratorium voortdurend bezig met nieuwe technische innovaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts