vrijdag 13 maart 2015

Euro snelkoppeling

Euro snelkoppeling

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Wie bei einem Found wird das Risiko auf viele Masternodes verteilt. Euro koppeling perslucht Vind eenvoudig de juiste snelkoppeling Schrijf u in voor de nieuwsbrief Uitgebreid assortiment Perslucht en. Bij het aansluiten van accessoires op een compressor heb je slangen en snelkoppelingen nodig.


Euro snelkoppeling

Dit Euro profiel is zeer goed leverbaar. Werkdruk: bar Temperatuurbereik: -20°C tot max. C Uitwisselbaar met: Atlas Copco QIC 10SE, Bosch 7. Bekijk ons grote aanbod online! Airpress euro snelkoppeling Het kunnen aansluiten van uw luchtgereedschap of assecoires op een compressor geschiedt met behulp van slangen en snelkoppelingen.


De snelkoppeling maakt het erg eenvoudig mogelijk om aan en afkoppelen van assecoires snel en handig mogelijk temaken terwijl de volle druk nog op de leiding staat. Compressor koppelingen online kopen in de webshop Datona. Wilt u verder winkelen, bestellen, of onderstaande producten bijbestellen? Een euro teken maken, dat is niet zo moeilijk, als je maar weet hoe! Lukt dit niet probeer dan eens de Alt toets met de linkervinger ingedrukt te houden en met de.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. RECTUS SNELKOPPELING MESSING - EURO - BSP Male RECTUS MESSING SNELKOPPELINGEN, koppelingen en insteeknippels. Toepassingen: automotive, bouw, industrie voor.


Bestellingen boven € 5worden gratis thuis bezorgd. Snelkoppeling luchtaansluiting set type aansluiting: Euro. Internationaal profiel snelkoppeling : Truflate snelkoppeling : TST snelkoppeling. Deze compressor snelkoppeling heeft een mannelijke en een vrouwelijke Euro -slangaansluiting.


Euro snelkoppeling

Naast een luchtslang, heb je bij het aansluiten van accessoires op je compressor ook een snelkoppeling nodig. Let bij het aanschaffen van een snelkoppeling op het type snelkoppeling , zodat je zeker weet dat deze geschikt is voor de accessoires die je bezit of wil gaan aanschaffen. Euro snelkoppeling en connector voor bevestiging aan persluchtslang met 6mm inwendig en maximaal 12mm buitendiameter. Voor toepassingen waarbij de manchet vaak losgekoppeld moet worden heeft Euro Manchetten de Filcoflex snelkoppelingsmanchetten ontwikkeld. Deze manchetten zijn luchtdicht, stofdicht en lekvrij.


Door het gladde stromingsprofiel zijn ze zeer geschikt voor hygiënische toepassingen en eenvoudig te reinigen. Een bestelling kan ook worden afgehaald op onze locatie als deze van te voren geplaatst is. Deze Airpress snelkoppeling is gemaakt van de beste materialen waardoor u een koppeling heeft met minder slijtage en een nog langere levensduur!


Deze snelkoppeling heeft een 8mm aansluiting en een Euro aansluiting. De 8mm aansluiting zorgt ervoor dat u eenvoudig met een 8mm luchtslang kan koppelen. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Deze is iets dikker dan de Orion koppeling.


Bij Automotive Line kunt u terecht voor alle denkbare koppelingen. Luchtkoppelingen zijn natuurlijk onmisbaar wanneer u gebruik maakt van luchtgereedschap. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Orion koppelingen, Euro koppelingen, Draai koppelingen, Regelaars, Verbindingsstukken, Verloopstukken en Slangpilaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts