dinsdag 17 maart 2015

Flexibele hittebestendige slang

Slangen, verbindingen en klemmen. Doucheslangen koop je op Beslist. Vergelijk meer dan doucheslangen. Koop nú Flexibele slang in onze Webshop of de Bouwmarkt!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Hittebestendige Flexibele RVS buis of slang nodig?

Onze rvs slangen zijn geschikt voor lucht, stoom en rook (tot 600° graden). Naast de rvs flexibele slang voor kranen. Heb je nog meer soorten slangen.


Zo is er een flexibele spiraal slang voor compressoren. Een rvs flexibele slang roest niet en is daardoor uitermate geschikt voor de kraan. Doordat de rvs flexibele slang er in verschillende maten te krijgen is passen de flexibele slangen op bijna elke kraan.


Deze flexibele rvs buizen zijn zeer sterk en duurzaam, bestand tegen trillingen. Daarnaast is het een hittebestendige slang.

Hieronder vindt u een lijst met beschikbare typen rvs slangen en het toepassingsgebied. Alles op het gebied van Geluidsdemping! De meest complete website als het om flexibele slangen gaat. Op deze website bieden wij u een zeer uitgebreid programma flexibele verbindingen, klemmen en koppelingen. Wij nodigen u dan ook graag uit onze online catalogus te raadplegen.


Onder de button downloads kunt u documentatie en prijslijsten downloaden veelal als Adobe PDF-file. Check altijd even onze productomschrijving, die in beeld komt nadat u op een bepaald type flexibele slang heeft geklikt. Neemt u bij vragen contact op met onze ventilatie experts, wij helpen u graag!


Een flexibele slang met service die altijd past. Peter van den Berg Afdichtingstechniek biedt een groot assortiment aan hittebestendige slangen tegen scherpe prijzen. Vele uitvoeringen zijn leverbaar, met variaties in afmetingen, isolatiewaarden en slangconstructies. Bekijk op de website het actuele assortiment! Moet je een bocht maken voor de afvoer, gebruik daarvoor dan een flexibele pijp.


Ventilatiebuis en luchtbuis. Voor het aansluiten van een ventilatiekanaal of afzuigkap heb je een ventilatiebuis of luchtbuis nodig. Extreem flexibele multipurpose slang , met een zeer goede weer -en verouderingsbestendighei evenals een goede slijtvastheid.


Geschikt voor doorvoer van o. De flexibele siliconen slangen die Rubbermagazijn aanbiedt zijn van top kwaliteit.

U kunt bij ons kiezen tussen de kleuren blauw, roo mat en glanzend zwart. Wilt u meer weten over de technische specificaties? Kijk dan bij de door u geselecteerde slang , daar vindt u een gedetailleerde lijst. Flexibel RVS kachelpijp voor in stenen schoorstenen en renovatie van kanalen.


Flexibele hittebestendige pvc buis-producten zijn het populairst in North America, Domestic Marketen Southeast Asia. Wij voeren een grote voorraad heetwater- en stoomslangen die geschikt zijn voor diverse doeleinden. Welk model slang je moet kiezen is afhankelijk van de klus waar je het voor wilt gebruiken. Maar zorg er in ieder geval voor dat de slang van je keuze voldoende lengte heeft, en waarmee je ook nog makkelijk kunt manoeuvreren nadat je hem hebt aangesloten.


De rubberen uitlaatslang is de meest flexibele uitlaatslang die verkrijgbaar is, door het grote aantal spiraalwindingen en het soepele rubber EPDM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts