donderdag 12 maart 2015

Dompelpomp gardena

Dompelpomp gardena

Gratis verzending vanaf €20! Op zoek naar Regentonpompen? Gardena, Kärcher, Hozelock, Enz. Of je nu dagelijks klust of één keer per jaar. GAMMA is er voor iedere klusser.


Zoek naar gardena dompelpomp. GARDENA biedt krachtige pompen voor zowel besproeiing, ontwateren en huishoudelijke watervoorziening. Ontdek het complete assortiment, voor elke toepassing de beste pomp.


Of u wilt water afvoeren of overpompen. Dankzij de aansluitkabel van meter kan deze praktische en robuuste pomp overal voor worden gebruikt, ook op grote diepte. GARDENA Dompelpompen koop je eenvoudig online bij bol.


Met de innovatieve aquasensor technologie is het mogelijk om de in- en uitschakelhoogte onafhankelijk van elkaar in te stellen. De inschakelhoogte begint al vanaf millimeter. Als water op plekken binnenkomt waar het niet moet, dan moet u snel iets doen om meer schade, bijvoorbeeld in huis, te.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Is je kelder vol met water gelopen of je wasmachine overstroom de GARDENA dompelpomp zorgt ervoor. Bijvoorbeeld water in de kelder of het washok. De pomp is voorzien van draaibare poten, waardoor vlakzuigen tot mm mogelijk is.


Dompelpomp gardena

Dit model pompt snel en betrouwbaar 7. Voor watertoevoer uit putten of natuurlijke bronnen. Reserveonderdelen zijn leverbaar. Zoekresultaten voor dompelpomp gardena.


Ook biedt deze pomp uitkomst voor water dat enigszins troebel of vervuild is. Een dompelpomp kopen bij HORNBACH. Het zal je maar gebeuren, wateroverlast. Als dat zo is, dan is het erg prettig om een goede dompelpomp in huis te hebben. Zo één die alles snel droog krijgt maar waar je bijvoorbeeld ook een zwembad of vijver mee leeg kan pompen.


Dompelpomp gardena

Wanneer dat gebeurt helpt nog maar één ding: pompen. Deze dompelpomp van het huis GARDENA is ideaal voor zulke klussen. Deze verplaatst veel water in slechts weinig tijd. Tevens is het mogelijk om water over te pompen. Hierdoor vermijd je schade door water, zelfs als je niet thuis bent.


Door de aanpasbare schakelbasis kan er vlak tot 1mm worden opgepompt. Inclusief vlotterschakelaar en aansluitstukken! De schoonwaterpomp van GARDENA bekommert zich snel om het probleem. Bekijk ons ruime assortiment!


Hij is zelfs geschikt voor vlakafzuiging. Plaats hem gewoon op het natte oppervlak. Als de pomp zijn werk heeft afgesloten, is je vloer veegdroog. Die pompt probleemloos vuildelen weg (tot mm diameter). De lange kabel (m) laat je daarbij toe de pomp zo goed als overal snel te installeren, met name ook in de diepte.


Bovendien maakt deze pomp gebruik van automatische aan- en uitschakeling. Op dompelpomp -expert kunt u dan ook terecht voor diverse tuinpompen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts