vrijdag 27 maart 2015

Robot grasmaaier zonder draad

Specialistisch advies nodig? Hyundai Elektrische Grasmaaier van €99. Altijd de goedkoopste dagdeals. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland!

Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen. Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze! Een perimeterdraad is een kabel die ingegraven wordt rondom het gazon of gebied.


Deze draad wordt onder stroom gezet, zodat de robotmaaier aan de hand van het magnetische veld kan herkennen dat het einde van het gazon bereikt is. Wij zijn ons aan het oriënteren voor een robot grasmaaier. We willen graag een robot grasmaaier zonder perimeter draad maar met een grassensor. Verder is het belangrijk dat we het gras gewoon kunnen laten liggen en dit weer dient als voeding voor het gazon (mulchfunctie).


Wij hebben een vierkant gazon van 100m2.

Je hoeft hem niet aan of uit te zetten, niet uit de schuur te halen,. De robot grasmaaier maait zelf iedere keer het gras. Heb je niet genoeg aan het draad dat standaard meegeleverd wordt bij de aankoop van een Robomow robotmaaier? Dan heb je Robomow perimeterdraad 1meter nodig.


Met die draad vorm je een lus, bij voorkeur uit een stuk. Maairobots zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk. De draad gewoon vastzetten met klemmen gaat het snelst. En misschien wel het belangrijkste: met een robot maaier hebt u meer tijd om ontspannen van uw tuin te genieten. Een grasmaaier robot op maat van uw tuin De MI 6en MI 6P robotmaaiers zijn een volledig nieuwe generatie robot mowers die perfect zelfstandig werken en u het werk uit handen nemen.


Er zijn ook robotmaaiers op de markt waarbij het plaatsen van een perimeterdraad niet nodig is. Info over robotmaaier zonder draad. Een robot grasmaaier heeft maar doel en dat is het gras naar tevredenheid kunnen maaien.


Hierin verschilt een robotmaaier niet van een gewone elektrische of benzine grasmaaier. Echter, waar je met een gewone grasmaaier vaak in banen maait, zullen de meeste robotmaaiers je gazon in een willekeurig patroon maaien. Door de begrenzingsdraad weet de maaier waar je gazon ophoudt.


Groot assortiment Grasmaaier.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bekijk ons gehele tuingereedschap ssortiment online. Garden Robotics is hierin geheel gespecialiseer met u als klant in gedachten! Dat is maaien zonder zorgen! De maaier verdeeld de fijne grasresten over het gazon waar het werkt als een natuurlijke meststof waardoor uw gazon mooier en gezonder wordt.


Omdat een robot grasmaaier op een accu werkt is er geen benzine en olie nodig. Het draad word aangesloten op netstroom en staat dus constant onder lichte spanning. Het elektro magnetische signaal dat word uitgezonden door het draad word opgevangen door de robotmaaier als hij er dicht bij komt.


Zonder zijn ze helemaal niet bruikbaar. Desgewenst kan er ook een alarm worden ingeschakeld. In Nederland bijvoorbeeld vallen ze al onder de inboedelverzekering, dus ben je bij diefstal gedekt. Robotmaaiers zonder draad zijn een vrij nieuw type. Hoeveel verbruikt zo’n robotmaaier?


Een robotmaaier verbruikt veel minder dan het brandstofverbruik van een traditionele grasmaaier op benzine. De Wolf Garten Kabelverbinders gebruik je voor de perimeterdraad van je Loopo robotmaaier. Je gebruikt ze als je stukken draad met elkaar wilt verbinden of een stuk draad moet repareren. De verbinders worden per stuks geleverd.


Meer dan jaar ervaring met robotmaaiers. Verschillende modellen geschikt voor elke formaat tuin. Er zijn maar weinig robotmaaiers zonder draad op de markt. De meeste hebben een perimeter kabel nodig om te doen werken.


De Ambrogio LDeluxe is hier een uitzondering op. Een installatie voor deze grasrobot is dus niet nodig. Hij maakt gebruik van speciale sensoren die het gras detecteren. Het voordeel van een robot grasmaaier is datje zelf niets meer hoeft te doen, alleen aanzetten. De automatische grasmaaier doet de rest.


Newsletter Schrijf je in voor onze Ambrogio Nieuwsbrief zodat u nieuws en promoties binnen krijgt van Ambrogio de legendarische robot. Enkel een paar aanpassingen in uw tuin kunnen noodzakelijk zijn om de robot te helpen bij het identifi ceren van de te maaien zones (tegels, hagen, bogen, enz.). EENVOUDIG EN VEILIG WERKEN.


De grasmaaier wordt handmatig door klikken opgestart. Rijdt de robot ergens tegenaan, kiest hij spontaan een nieuwe route.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts