dinsdag 10 maart 2015

Sprenkler dweilsysteem

Bespaar tot wel via kiesproduct. Geen emmers water vullen, geen reinigingsmiddelen nodig en toch streeploos schoon. Hoogwaardige microvezelvlakmoppen.


Nooit meer moppen uitwringen of emmers water sjouwen! De set is inclusief Twistmoppen en Dustmoppen. Een dweilsysteem dat bij professionele schoonmaakbedrijven zelden ontbreekt.

De aluminium steel is het waterreservoir die je vult met de bijgeleverde vulfles. Greenspeed dweilsystemen zijn gemaakt van duurzame materialen. Een druk op de knop aan de bovenzijde zorgt ervoor dat, vanuit de steel, de gewenste hoeveelheid water op de vloer wordt. Geen gesleep met emmers en alles wordt perfect schoon. Meerdere aanbieders online.


Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Alle merken voor de laagste prijs.

Het greenspeed sprenkler dweilsysteem hardnekkig vervuilde vloeren te. Eigenlijk het maximale percentage om het dweilen van vloeren optimaal te houden. Geschikt voor hout, laminaat, keramische tegels en linoleum.


Er is dan ook een wezenlijk verschil met soortgelijke artikelen vanuit de consumentenmarkt. Zeer geschikt voor het normale onderhoud van alle harde vloeren. Met de verschillende kleuren kunt u overzichtelijk de toepassing per ruimte uit elkaar houden. Géén emmers water vullen, géén reinigingsmiddel nodig en toch een schoon en streeploos resultaat! Vandaar ook mijn schrik toen hij stuk ging.


Maar deze dweil is de prijs beslist waard. En dankzij de goede klantenservice kan ik hem dan ook van harte aanraden. Ben je op zoek naar het beste dweilsysteem ? Geen moppen meer uitwringen, geen gesleep meer met.


Professioneel dweilsysteem , nat en droog te gebruiken! De waterdruk in de steel garandeert drie krachtige stralen aan de onderkant van de Sprenkler Basic, zelfs als het reservoir al meer dan leeg is. De vlakmoppen voor de Sprenkler zijn van een hoog microvezelgehalte (). Inclusief microvezel vlakmoppen!


De GREENSPEED Sprenkler is een aluminium steel met een geïntegreerd waterreservoir. Dit simpele systeem vervangt gesjouw met emmers en gedoe met wringen.

Het onderhoud van een harde vloer gaat daardoor sneller en vooral efficiënter. Dweilset inclusief Twistmoppen. Met een simpele druk op het handvat sproeit u een gedoseerde hoeveelheid water over het oppervlak.


Wij kunnen ons voorstellen dat je het liefst zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het schoonmaken van je huis, omdat je in plaats daarvan leuke dingen kunt doen. Vergelijkbare zoekopdrachten voor greenspeed sprenkler.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts