woensdag 26 juli 2017

Bamboe hekwerk

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Formaten variërend tussen de 1en 200cm hoog. Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen.


Door dit materiaal te combineren met een verzinkt frame, is het ideaal geschikt om toe te passen in de buitenruimte.

Tot nu toe zijn het handelaren geweest die op hun zoektocht door China en andere landen in Zuidoost Azië stuiten op lokale hekwerken van bamboe en met wat restanten van klein geld in de binnenzak hele containers binnenhalen. Het resultaat laat zich raden. Leverbaar in natural-, donkere- als tijger- bamboe of anders op kleur gemaakt. Onze poorten worden compleet gelever exclusief raamwerk. Meerprijs iedere 10cm zowel in de lengte als in de breedte, op de maat.


Een brede verscheidenheid aan bamboe hekwerk -opties zijn voor u beschikbaar, zoals metalen, plastic en wpc. Ook kunt u kiezen uit staal, ijzer en aluminium bamboe hekwerk.

En uit pvc, pp en pe bamboe hekwerk. Kies uit ons ruime assortiment tuinschuttingen en bestel eenvoudig je favoriete bamboe schutting op basis van stijl, keur en afmeting. Verkrijgbaar in verschillende vormen, groottes en maten, maar pefect voor privacy én een decoratief element aan je huis mee te geven. Voor een bamboe hekwerk kan je kiezen voor bamboematten of voor de sterkere en stabielere bamboe omheining. Een bamboe hekwerk is het best te vergelijken met een traditioneel schapenhek.


Als alternatief op de kastanje hekjes, heeft Ecobam voor u een bamboe hekwerk verkrijgbaar in hoogtes. Decoreer uw tuin, moestuin of. Bevestiging set voor de juiste montage van uw bamboe schermen om een lange levensduur te garanderen. Graag zien wij u op onze website voor ons complete assortiment en scherpe prijzen.


Geschikt voor het behandelen van bamboe tegen het grijs worden. Het advies is dan ook om dit jaarlijks te herhalen. Als uw bamboe al grijs is, gebruik dan eerst de ontgrijzer. Collectie voorbeeld foto’s en ideeën voor de mooiste schuttingen.


Leuke ideeën opdoen voor een unieke natuurlijke tuinafscheiding? Aangezien bamboe hardhout is kan je het dikkere hout ook perfect gebruiken om een robuuste en moderne afsluiting mee te maken. De hardheid en densiteit is bijzonder hoog terwijl de krimp en uitzetting veel lager is dan de meeste hardhoutsoorten.

Bamboe afsluiting met grote takken. De bamboe latten in deze tuinschuttingen zijn dubbel gevlochten zodat het tuinscherm er zowel aan de voorkant als de achterkant hetzelfde uitziet. U kan deze gevlochten bamboe sche. Van houten hekwerk tot ijzeren hekwerk Bij GAMMA vind je hekwerken in verschillende materialen.


Zo hebben wij hekwerken van hout, rieten hekwerk en bamboe schuttingen, maar bijvoorbeeld ook exemplaren gemaakt van kunststof. Het past zowel in een klassieke als moderne tuin en is bij uitstek geschikt voor een sfeervolle afrastering bij vijvers, dierenverblijven, tuinen, weides, duinen en bossen. Een bamboe terras geeft een natuurlijke, rustige uitstraling aan je tuin en kan goed tegen e. Tuinhekbekleding voorkomt inkijk met privacydoek. KWALITEIT zichtbreeknet voor tuinafscheiding. Een bamboe border plaatsen om hoogteverschil op te vangen en je kan zelfs een bamboe tuinpoort laten plaatsen.


Van grove bamboe stengels tot de wat subtielere bamboe stengels. ABC Hekwerk is een professionele hekwerkleverancier die een solide pakket biedt aan producten voor het beveiligen van percelen, terreinen en complexen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts