maandag 17 juli 2017

Blokhut woning

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Hoge kwaliteit blokhutten en tuinhuizen met veel korting online kopen. Woning met praktische indeling, o. Levensloopbestendig: met een slaap- en badkamer op de begane grond.


Wilt u een prefab blokhut in de vorm een compleet houten huis kopen?

Of wilt u van onze houten woning bouwpakketten uw nieuwe houten vakantiehuisje, hobbyruimte of mantelzorgwoning maken? Wij hebben diverse prefab houten woningen te koop. Deze zelfbouw houten huizen zijn gemaakt van Scandinavisch vuren.


Altijd al een houten woning willen hebben? Net even iets anders dan de rest? Zo’n prachtige houten woning zoals in Scandinavië? Of liever een moderne houten woning met strakke lijnen?


Houten woningen en houten chalets zijn vergeleken met stenen modellen voordeliger.

Dit geeft een betere kwaliteit en stabiliteit. Elke woning is als een maatpak voor de bewoners, passend bij de omgeving. De indeling en architectuur is vrij. Deze zijn ook als woon blokhut te gebruiken. U kunt een eigen tekening insturen, maar u kunt ook op basis van een huidig model uw maatwerk houten woning creëren.


Kijk op onze maatwerk-pagina voor meer informatie. U staat natuurlijk wel voor de vraag: welke wanddikte heb ik nodig? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers, of klik op productinfo voor meer informatie over onze blokhutten en tips over opbouw en. Het is een blokhut (blokhuis, blokwoning of logcabin) opgebouwd uit geprefabriceerde balken die kant-en-klaar uit Finland kwamen.


Zo is de woning zo goed als mogelijk beschermd tegen vocht en schimmel. Bestel nu uw woning Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van alle mogelijke woningen en bestelt u de houten woning van uw voorkeur. Vind blokhut woonhuis het nu op Kensaq.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De grootste collectie blokhutten hier! Zoekt u een partner voor de ontwikkeling van een luxe houten huis, wilt u een robuuste houten blokhut bouwen, of een tuinhuis met veranda of een Kelo buitensauna kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Onze houten huizen en bijgebouwen zijn uit het juiste hout gesneden en hebben een stoere uitstraling. Blokhutten tegen de laagste prijzen.

U bent uniek, net als uw woning. Daarom voorziet New Finwood uit Oost-Vlaanderen een unieke service: persoonlijk, kwalitatief hoogstaand en erg volledig. Ongeacht de werken die u aan uw woning plant, wij hebben de ervaring en vakkennis om ze uit te voeren.


Aparte aannemers en onderaannemers voor buitenschrijnwerk of sanitair zijn niet langer nodig. Voor het bouwen van een tuinhuis of blokhut is over het algemeen geen bouwvergunning nodig. Een tuinhuis en een blokhut vallen onder de regels voor bijgebouwen. Dit is dus iets anders dan een aanbouw of uitbouw, omdat ze niet aan de woning vast worden gebouwd. Bovendien kan een grote blokhut met plat dak, of een blokhut met zadeldak met of zonder overkapping gebruikt worden als gastenverblijf.


Dit geldt ook voor een onderhoudsvrij tuinhuis of kleine blokhut. Verder kan door plaatsing van een overkapping los of in combinatie met een blokhut een sfeervolle buitenruimte gecreëerd worden. Zo gingen de Noren meer en meer gaan kijken naar een natuurvriendelijke ontwikkeling van hun ‘Noorse blokhut ’, naar natuurvriendelijk gebruik van hout en heraanplanten van de bomen.


De Finnen gingen hun ‘Finse blokhut ’ meer ontwikkelen naar gebruik van de blokhutten toe, dit door bijvoorbeeld sauna’s te plaatsen in de blokhutten. Is het een compleet houten huis of een grote blokhut ? Dit luxe tuinhuis woningmodel type Slane mag u gerust een woning noemen. Deze zeer complete houten woning van 14xmeter heeft een wanddikte van mm, vertrekken en maarliefst ramen. Wij wonen in Valburg in onze zelf gebouwde Finse blokhut woning. Het huis kwam als bouwpakket in een vrachtwagen.


Er zaten tekeningen bij zodat wij de balken (elke balk is uniek) zeer eenvoudig als Lego in elkaar konden zetten. U heeft de keuze uit diverse stijlen en maten blokhutten. Zo kunt u kiezen voor een blokhut met of zonder veranda, een plat of schuin dak en een rond of vierkant model. Azalp heeft voor elk wat wils op het gebied van blokhutten.


Daarnaast is maatwerk ook mogelijk! Wij kunnen u een blokhut leveren die helemaal voldoet aan uw wensen en behoeftes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts