donderdag 27 juli 2017

Pool power chloortabletten

Chloortabletten voor het zwembad. Het verkrijgen van de juiste pH-waarde is de eerste stap op weg naar goed zwembadwater. U moet de pH-waarde regelmatig blijven checken en zonodig aanpassen. Zodra de pH-waarde correct is kunt u met de waterbehandeling beginnen. Een chloortablet plaats je in een chloordrijver, skimmer of doseersluis.


Pool power chloortabletten

Pool Power chloortabletten grams kg. Het zwembadchloor lost langzaam op wanneer het in contact komt met het zwemwater. Zo ben je verzekerd van een constanste afgifte van chloor.


Langzaam oplossende desinfectie tabletten van 2gr, die. Altijd eerst de pH-waarde meten en zo nodig eerst corrigeren tussen en pH. De tabletten lossen langzaam op in het water en zorgen dan voor continue desinfectie. In de verpakking zit kilo, in de vorm van tabletten van 2gram.


Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar. Bestel online bij De Boer Drachten! Houd hiermee bacteriÃn en algen uit uw zwembad. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Verzending vanaf €in uur. Beste resultaten voor chloortablet op Finecomb. Met chloor desinfecteer je het water in je zwemba spa of hottub.


De chloortabletten lossen langzaam op in het water en zorgen voor een continue desinfectie van het zwembad water. Wanneer een tablet volledig is opgelost, is het tijd voor een nieuwe. Houdt u zich ook aan de doseringsvoorschriften.


Lees voor het gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Deze site is speciaal ontwikkeld voor de privézwembadbezitter. Hier wordt uitgelegd hoe zwembadwater behandeld moet worden. Het schone water waarmee het bad gevuld is, moet absoluut behandeld worden. Water moet helder en kiemvrij gehouden worden.


Pool power chloortabletten

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Pool power. Toch willen we de volgende punten nog eens extra onder je aandacht brengen. Pool power Mini Quick 5kg chloortabletten Deze 5kg pot Mini Quick bevat langzaam oplossende chloortabletten (20gr), die zorgen voor continue desinfectie van zwembadwater.


Doordat deze tabletten langzaam oplossen, wordt de werkzame stof gereguleerd afgegeven. Zorgen voor continue desinfectie in hard en zacht water. Geschikt voor het desinfecteren van uw spa- of zwembadwater.


Pool power chloortabletten

Koop nu en betaal pas over dagen! Op zoek naar sportartikelen online Bekijk het ruime assortiment fitnessapparaten, kampeerartikelen e.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts