maandag 24 juli 2017

Blokhut 400 x 200

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Bespaar direct op GigaGunstig.


Houtplaza BV huismerk blokhutten - De beste kwaliteit voor de scherpste prijs! Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan blokhutten en tuinhuizen in vele soorten en maten. Hebben wij uw gewenste maat niet als standaard model.


Deze moderne blokhut met overkapping wordt compleet bij u thuis afgeleverd. Wat zit bij de prijs van de blokhut met overkapping inbegrepen? Nesling maakt pergola’s van hoogwaardige kwaliteit, waar u lang van kan genieten!


De pergola wordt inclusief alle bevestigingsmaterialen geleverd. Er wordt een duidelijke handleiding bijgevoeg zodat je hem eenvoudig zelf in elkaar kunt zetten. Wilt u een andere indeling van ramen en deuren, neem dan contact met ons op.


Zoekt u een ruim houten tuinschuurtje met mm dikte wanden en veel raampartijen? Dan is deze reeds geïmpregneerde blokhut Juha een uitstekende keuze. Deze maatwerkblokhut heeft een afmeting 2x 400. De dakhelling werd aangepast naar graden zodat er voldoende ruimte is voor een bergzolder.


Blokhut 400 x 200

Alle blokhutten worden compleet geleverd. Tuinhuis kopen bij Online Tuinhout. Meer dan 2verschillende soorten houten tuinhuizen, blokhutten en carports.


Ruime keuze in houtsoort, stijl en kleur. Groot assortiment Blokhutten. GAMMA biedt een enorm assortiment doe-het-zelf materialen en alles voor je huis en tuin.


Deze blokhut met overkapping wordt geproduceerd in Nederlandse fabriek. De fundamentmaat van deze blokhut is 392x192cm. Standaard geleverd met 1x enkele deur 80x186cm.


Kosten voor de montage is blokhut afhankelijk en dient per locatie afzonderlijk. Ook de orginele manier van de wanden in het afdak geeft. Lugarde, Woodvision of Hillhout leveren wij met gratis transport op vaste land. Houten overkapping lessenaars dak 4x 200cm.


Blokhut 400 x 200

Compleet aan huis geleverd incl. De voorluifel is standaard 100cm en vrijhangen eventueel is de luifel ook 200cm te maken (ondersteund door palen). Houtplaza, de website voor blokhutten , veranda's en tuinhout.


Flexford blokhut Texas 400x200cm. Offertes snel aan te vragen en montage op maat voor het beste resultaat! Exclusief en toch betaalbaar. Bij deze opstelling is het tuinhuis 4x 600. De achterwand onder de luifel is dubbelzijdig bekleedt met zweeds rabat.


Blokhut 400 x 200

De metalen dakpanplaten en zinken goot zorgen voor de finishing touch. Dit tuinhuis wordt geleverd in kant en klare wanden op een stevig regelwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts