vrijdag 7 juli 2017

Pu700 steenlijm

Draai de bus op het pistool met het ventiel naar onder gericht. PU7Steen- en Houtlijm is een sterke lijm en toepasbaar op de meest voorkomende bouwmaterialen, zoals beton, gipsplaten, steen en op hout gebaseerde producten. Het kan natuurlijk ook worden toegepast voor andere toepassingen in de industrie en bouw. Illbruck PU7is langdurig bestand tegen water, zeewater, kalkwater, verdunde zuren en bijtende oplossingen. PU7verlijmt kalkzandsteen- en keramische blokken en beton, maar ook hout en plaatmateriaal.


Illbruck PU7steenlijm kopen bus 880ml, U kunt illbruck PU7toepassen voor het verlijmen van betonblokken, kalkzandsteen, cellenbeton, gipsblokken en natuursteen. Illbruck PU7Startersbox steenlijm Inhoud: 2x7ml steenlijm PU 7, lijmpistool, lijmverdeler. Met slechts één lijm is het nu mogelijk om zowel steen als hout te verlijmen! U kunt nu onder andere balken, plaatmateriaal, kalkzandsteen en beton verlijmen met de PU700.


Bekijk hier de specificaties van de PU7Steen- en. De lijm is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van verschillende steensoorten zoals (cellen)betonblokken, gipsblokken, kalkzandsteen, baksteen en natuursteen. Illbruck steenlijm PU7is de perfecte lijm voor het verlijmen van verschillende steensoorten. Uitzonderlijk goede hechting wel 5x hoger dan traditionele mortel. De kant en klare steenlijm biedt vele voordelen boven het verlijmen met mortel : Voortaan is er geen water en elektriciteit nodig voor het mengen van de mortel.


Pu700 steenlijm

Gebruik dan onze illbruck steenlijm , gegarandeerd ijzersterk en snel. Steenlijm illbruck PU 7maakt het u een stuk gemakkelijker. Toepasbaar in alle weersomstandigheden en zelfs te verwerken tijdens vorstperiodes.


Sluit de bus aan op uw pur pistool en u kunt beginnen. PU 7kopen doet u handig online bij Kittenxl. Polyurethaan steenlijm voor het verlijmen van lijmblokken, zeker in combinatie met de bijgevoegde lijmverdeler en het pistool met korte lans. PU7Steen- en houtlijm is een zeer sterke lijm en verlijmd de meest voorkomende bouwmaterialen, zoals beton, steen, gipsplaten en op hout gebaseerde producten. Door regelmatig te reinigen verlengt u de levensduur van dit pistool.


Pu700 steenlijm

Bespaar tot wel via kiesproduct. PU7steenlijm is een één-component, vochtuithardende, gemodificeerde polyurethaan en is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van verschillende steensoorten zoals (cellen)betonblokken, gipsblokken, kalkzandsteen, baksteen en natuursteen. Wilt u ook snel muurtjes verlijmen van verschillende steensoorten zoals (cellen)betonblokken, gipsblokken, kalkzandsteen, baksteen en natuursteen.


Uw dagproductie neemt toe, u heeft te maken met lagere kosten per mwaardoor u uiteindelijk meer verdient per project. Doordat de steenlijm geleverd wordt in een bus van 7ml behoort het sjouwen met zakken mortel tot het verleden. Deze zeer sterke lijm verlijmt de meest voorkomende bouwmaterialen zoals beton, steen, gipsplaten en hout. Illbruck pu7steenlijm 8ml voor nbs pistoolmet deze lijm is het mogelijk om zowel steen als hout te verlijmen. Alles voor slimmer bouwen Alles voor de vakman onder één dak.


Pu700 steenlijm

Professioneel en breed assortiment. Services en diensten om slimmer te. PU7STEENLIJM Toepassingsgebied illbruck PU7is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van verschillende steensoorten zoals (cellen)betonblokken, gipsblokken, kalkzandsteen, baksteen en natuursteen. PU7kan tevens toegepast worden in andere industriële en bouw toepassingen. Tijdbesparend en gelijk klaar voor gebruik.


Hier vind je de Illbruck PU7steenlijm. Hoogwaardige steenlijm voor jouw klus! Ook voor lijm accessoires kunt u terecht bij Mijnijzerwaren! Wij denken graag met u mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts