maandag 10 juli 2017

Tropisch zwemparadijs berlijn

Boek een Last Minute of vergelijk Bungalows. Boek nú betrouwbaar en snel bij Bebsy. Berlijn is beoordeeld met een 2. Vergelijk alle aanbieders op Zoover. Reserveer online, laagste prijzen.


Tropical Islands is een groot tropisch zwemparadijs in het plaatsje Brand. Niet verbazingwekkend als je weet dat er ruimte is voor 8. Een korte vakantie op een tropisch eiland betekent: zwemmen, badderen en duiken in de zuidzee of de lagune. Talrijke attracties zoals het grote indoor-regenwoud of Duitslands hoogste waterglijbaan wachten op u! Altijd mooi weer en tropisch warm, witte zandstranden, palmbomen en het geluid van watervallen op de achtergrond. Bovendien is het resort het grootste subtropisch zwemparadijs ter wereld! En je kunt bij het zwembad een kamer boeken om te overnachten.


Een aantal jaren geleden heeft men een oude Zeppelin loods omgebouwd tot een tropisch paradijs. Dicht regenwou een tropische zee, de lagune en zandstrand nodigen uit tot relaxen. Exotische plantsoenen en orchideeëntuinen zijn een streling voor de zintuigen. De koepel, of de Dome zoals het ook wel eens wordt genoem heeft een groot regenwoud en gebouwen uit Bali, Maleisië en Thailand nagebouw zodat je echt een tropische sfeer en vakantiegevoel beleefd.


Je vindt hier prachtige binnen- en buiten zwembaden met glijbanen, waar je heerlijk kunt zwemmen. Ontdek wat je nog meer kunt beleven in het grootste indoor subtropisch zwemparadijs ter wereld. Het grootste tropische zwemparadijs ter wereld staat in Duitsland.


Sterker nog, het is het grootste tropische zwemparadijs ter wereld! Het gebouw is 3meter lang, 2meter breed en 1meter hoog. Als tiener zal jij je hier de tijd van je leven hebben. Dagelijks nieuwe deals bij Bebsy. Profiteer nu van de aanbiedingen!


Tropisch zwemparadijs berlijn

Voordelige stedentrips incl. Het is de grootste tropische vakantiewereld van Europa en biedt talrijke glij-, bad- en wellnessaanbiedingen. Hier krijgt iedereen waar voor zijn geld en vindt iedereen het leukste waterplezier. Ook voor de kinderen zijn hier talrijke faciliteiten te vinden.


Jong en oud zullen zich hier goed vermaken. De tropen zijn niet zo ver weg als u wellicht denkt. In de waterwerelden voelt u zich verplaatst naar de Zuidzee, in de Bali-lagune dompelt u zich gezellig in graden warm water onder tussen apenrotsen en palmen. Op deze pagina vindt u ons aanbod van parken met subtropisch zwemparadijs in Duitsland.


Maak uw keuze en bekijk de aanbiedingen, arrangementen en last minutes van het door u gekozen park met subtropisch zwemparadijs in Duitsland. Bungalowpark met subtropisch zwemparadijs in Duitsland boeken? Als we het hebben over een subtropisch zwembad dan kan eigenlijk deze niet achterblijven. Dit is namelijk echt een van de toppers on de subtropische zwemparadijzen.


Is twee dagen zwemparadijs wat teveel voor jou? Zwemmen in een subtropisch zwemparadijs is voor ieder kind sowieso al een feest. Maar in Duitsland doen ze daar een schepje bovenop.


Tropisch zwemparadijs berlijn

Daar staat het aller-, aller-, allergrootste zwemparadijs ter wereld. Het zwemparadijs is prachtig aangekleed en echt een aanrader om gezien te hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts