vrijdag 14 juli 2017

Reigers weghouden bij vijver

Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. De grootste collectie vijverbakken hier! Vijverbakken tegen de laagste prijzen.


Reigers weg houden van de visvijver.

Hoe kunnen we op een diervriendelijke manier de reiger weghouden van onze vijver ? Ook een net over de vijver spannen is, net als tegen reiger en kattenbezoek, uiteraard een prima remedie. Tot slot, dit komt alleen bij natuurvijvers met zanderige relatief hoge zanderige oevers voor, controleert u even of de ijsvogel geen nest (een holletje) heeft gemaakt in de oever van de vijver. De blauwe reiger is de reiger die je het vaakst tegenkomt bij tuinvijvers. Vooral vijvers met goudvissen of koi zijn favoriet.


Er zijn verschillende methodes om reigers te verjagen bij je vijver. Gelukkig zijn er zijn er dan ook genoeg mogelijkheden om deze vogel te verjagen.

We hebben verschillende methoden op een rijtje gezet om je vijver te beschermen tegen reigers. Steeds vaker een reiger bij de vijver. We kennen de reiger allemaal en komen hem steeds vaker tegen.


Een reiger bij de vijver weghouden is echter nog niet zo eenvoudig. Hieronder vind je een aantal tips, die wel helpen om een reiger bij de vijver weg te houden. Dit is eigenlijk meteen de belangrijkste en beste tip. Tijd om uw vijver te beschermen tegen reigers en reigers te verjagen!


De reiger heeft gedul beloon dat niet! Ze kunnen urenlang aan de waterkant staan om te wachten op hun maaltijd. In Nederland is de meest voorkomende reigerssoort de blauwe reiger , deze zult u dus waarschijnlijk gezien.


Het is voor reigers niet mogelijk om door zo’n dradenweb te komen. Wat ook kan, is het plaatsen van een reigernet over uw vijver. Esthetisch is dit echter minder fraai. Bovendien als u kleine vissen in de vijver heeft zal de reiger toch de vissen kunnen pakken.


U verjaagt de reiger er in ieder geval niet mee.

Vaak zien we hem langs de waterkant rustig kijkend naar zijn omgeving. Elk jaar zullen nieuwe reigers eens een kijkje willen komen nemen. Toch kunt u wel wat voorzorgsmaatregelen nemen en wil vijverwereld.


Samenvatting reiger verjagen bij vijvers. Wat nu het beste anti reiger systeem is, is lastig te zeggen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Visdraad over de vijver spannen. U heeft ze vast wel eens gezien bij een (of uw) vijver.


Wanneer een reiger bij het landen al wordt gestoor zal hij hopelijk zijn poging staken en op een andere plaats voedsel gaan zoeken. Door deze unieke Pond Guard Shuffle bij de vijverrand te installeren, brengt u een directe vluchtreactie teweeg, die voorkomt dat reigers en katten de vijver benaderen en daarmee uw kostbare vissen tot het laatste exemplaar uit de vijver vangen. Daar naast zijn er nog diverse andere reiger afweer producten, zie webshop. En wij hebben echt nog nooit een reiger gezien bij de vijver.


Hoewel reigers zeer mooie dieren zijn, zijn het niet al te beste maatjes van vijverliefhebbers met vissen. Eenmaal ze jouw vijver weten te vinden komen ze dagelijks. Tuinieren voor beginners: Euh!


Re: Wat werkt nou echt tegen reigers bij de vijver ? In onze tuin was dit mogelijk, maar ik snap dat dat in een tuin met veel gras onmogelijk is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts