donderdag 13 juli 2017

Gardena krabber

Gardena krabber

Gardena krabber prijzen vergelijken. Specialistisch advies nodig? Door klanten beoordeeld met een 1. Tevens kunt u er tussen dicht opeenstaande rijen planten mee werken zonder de wortels te beschadigen. Om nog prettiger te werken kunt u een combisystem steel bevestigen. Het handvat ligt aangenaam in de hand en is niet verlengbaar.


De voegenkrabber is gemaakt in hoogwaardig roestvrijstaal. De garantieperiode is jaar. De krabber maakt de grond los zonder de plantenwortels aan te tasten. Door de goede vormgeving van de handgreep, dat het wegglijden van de hand voorkomt, is prettig werken gegarandeerd. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken.


Als je verder surft accepteer je ons privacy- en cookiebeleid. De grootste collectie tuinartikelen hier! Bespaar tot wel via kiesproduct. Tuinartikelen voor de laagste prijs. Daardoor ligt de voegenkrabber perfect in de hand.


De hoek aan het einde van de steel voorkomt dat je hand wegglijdt tijdens het werk. Je kan de voegenkrabber eventueel gebruiken in combinatie met een combisystem steel om te werken zonder dat je hoeft te bukken. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Het laatste nieuws in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


GARDENA Combisystem voegenkrabber. Bij bestellingen boven 4 anders. Een beschermkapje om het mesgedeelte zorgt ervoor dat de krabber veilig kan worden opgeborgen. De drie stevige tanden zijn gemaakt van hoogwaardig, met duroplast ommanteld staal, dat het product beschermt tegen roest.


Bekijk ons uitgebreide assortiment. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


De ergonomische handgreep met zachte componenten past perfect in de hand en de hoek aan het einde voorkomt wegglijden. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Tweezijdig gespelen en gehard. of meld je aan en ontvang direct keuzekorting. Het afgeschuinde uiteinde voorkomt wegglijden. De handgreep is ook te verwijderen en te vervangen door een willekeurige steel van het combisystem, op deze manier kun je je rug ontlasten en werken zonder bukken.


Gardena krabber

Uit onze collectie gereedschap. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts