maandag 3 juli 2017

Gardena classic spuitpistool

Vergroot uw tuinierplezier met de Tuinaccessoires van Bakker. Geurende rozen of toch haagrozen? Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Morgen al in huis vanaf €12.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Van klassieke spuitpistolen tot aangepaste reinigingsbroezen, van verlengstukken tot complete sets, inclusief kraanstukken en koppelingen. Bij Praxis vind je steevast de beste broezen aan de goedkoopste prijzen. In ons aanbod vind je zo een broes voor elke gelegenheid. Het spuitpistool wordt standaard geleverd met een slangenkoppeling met ingebouwde waterstop.


De staal is traploos regelbaar van volle straal tot fijne sproeinevel. Of u nu moet bewateren in de kas of de oprit wilt schoonmaken. GARDENA heeft tuinspuiten en broezen die het werk aan kunnen!


Gardena classic spuitpistool

Reserveonderdelen zijn leverbaar. Met innovatieve, geïntegreerde technologie ter bescherming tegen vorst. Doordat u de waterstraal kunt variëren van volle straal tot fijne sproeinevel zijn zware, maar ook fijne sproeiklussen geen probleem.


Dankzij het niet te verliezen spuitstuk houdt u het pistool compleet. Een harde straal is geschikt voor het reinigen van je terras of auto en de nevelstraal is uiteraard geschikt voor het besproeien van je tuinbloemen en -planten. De waterafgifte kan in een stand naar keuze worden vastgezet om comfortabel langdurig te kunnen sproeien.


Gardena classic spuitpistool

Goede grip door geïntegreerde elementen van zacht kunststof. Twee waterstraalvormen in te stellen: Volle straal of fijne sproeinevel. Impulshendel en vastzetknop met comfortabele elementen van zacht kunststof. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


GARDENA Classic spuitpistool. Gardena Classic spuitpistool Klein, compact model. Ook voor gazononderhou besproeiing, watertransport, besproeiingspompen en automatische besproeiing heeft GARDENA de juiste oplossing. Bakker voor uw Tuingereedschap, Kunstplanten, Tuinaccessoires en meer!


Kies uit producten vanaf € 199. Vergelijk voor de laagste prijs. Met de instelbare waterdoorvoer heb je altijd de goede hoeveelheid water. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.


De fijne straal van dit pistool is geschikt voor sproeien en de harde straal gebruik je bij het schoonmaken van je tuingereedschap en tuinmeubelen. Wat zijn de specificaties? Waterstraalvorbroesstraal.


Ideaal voor het verwijderen van zeer sterke verontreinigingen en voor fijn. Ring van zachte kunststof beschermt de kop tegen. Als het water achter elkaar moet blijven stromen, kun je de hendel vastzetten. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts