dinsdag 11 juli 2017

Platte slang

Een uitgebreid assortiment platte slangen. Laat uw bestelling op locatie bezorgen of haal af in één van de vestigingen. Diverse vloeistof en luchtslangen. Grootste keuze, de laagste prijzen.


Maak gebruik van onze keuzehulp om de juiste te vinden.

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Voor zowel zakelijk als particulier. Alfaflat M - platte slang - oprolbare middelzware blauw pvc slang. Deze platte vinyl brandweerslang is ideaal voor lage druk water transport. Na gebruik neemt de slang weinig ruimte omdat hij plat oprolbaar is.


Waarvoor word een Platte waterslang gebruikt? Het is geschikt voor gebruik in industrie, irrigatie, mijnen en bouw.

Denk bijvoorbeeld aan een slang voor onderwaterpomp. Het is mogelijk om de soepele pvc slangen te koppelen aan een onderwaterpomp. De platte waterslangen zijn waterbestendig en zeer slijtvast.


Stevige 10mplatte slang de meter lange, hard slijtende en flexibele, hoge capaciteit pvc slang is ideaal voor het leegpompen. Een slangklem inclusief vleugelmoer is standaard bijgeleverd. Koop en verkoop platte slang eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


De dompelpompslang wordt geleverd met een slangklem met vleugelmoer, hierdoor is geen extra gereedschap nodig. Plat oprolbare middelzware blauw pvc slang , voor lage druk water transport Voor 14. Deze plat oprolbare slang is ideaal voor lage druk water transport.


Verkrijgbaar in alle gangbare maten van diameter tot bestand tegen chemische producten, atmosferische invloeden. Slanghaspel met transparante platte slang Deze haspel met meter waterslang is ideaal om mee te nemen op vakantie omdat deze haspel bijzonder weinig ruimte inneemt omdat de waterslang plat is. Zoek naar platte slang op Kelkoo.


Kärcher platte slang tbv dompelpomp 10m kopen? Vergelijk alle platte slang aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie.

Ideaal als afvoerslang voor de verwijdering van water bij bv. Dit is een meter lange platte slang. Als hij niet wordt gebruikt, kan hij plat en compact worden opgeborgen in de slangcassette. Klik op opties voor de gewenste maat.


Staat uw maat er niet bij. Platte slang werkdruk bar kleur blauw Gewicht 0. Of heeft u andere vragen neem dan contact met ons op. Geef bij aantal aan hoeveel meter slang u nodig heeft.


Een brede verscheidenheid aan platte slang -opties zijn voor u beschikbaar, zoals pu, rubber en metalen. Ook kunt u kiezen uit verjaardag platte slang. En uit mannen, kinderen en vrouwen platte slang.


En of platte slang legering , roestvrij staal is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts