donderdag 6 juli 2017

Intex zwembad 300 x 200

Zwembaden: uit voorraad leverbaar! Vraag direct online uw korting aan. Bekijk uw resultaten zwembad 2x 3bij ite. Vind intex zwembaden hier in seconden! Intex metal frame pool 3x 200.


Intex zwembad 300 x 200

Het formaat van dit zwembad is 3x 2x cm. Met dit formaat zwembad geniet het hele gezin van waterplezier thuis! Dit zwembad is uitgevoerd met een stevig metalen frame. Formaat van 3x 2x cm. Dek het zwembad af met een afdekzeil om het beter te isoleren en vuil buiten te houden.


Tevens is het een extra veiligheid om kinderen of huisdieren buiten het zwembad te houden. Het metalen frame zorgt voor een stabiele basis die schommelingen in het zwembad met gemak kan opvangen. L (wanneer gevuld voor ). Met een afdekzeil voorkomt u dat er vuil en bladeren in het water komen als u het zwembad niet gebruikt. Te gebruiken voor rechthoekige frame zwembaden tot 3x 2cm. Find intex zwembad vandaag!


Deze filterpomp is niet inbegrepen bij het zwembad. Het sluit daarom perfect aan! Dit zeil heeft een overlap, welke voorzien is van een stevig kunststof touw. Vind zwembad intex het nu op Kensaq.


GigaGunstig is dé site om intex zwembad 2x 3te vergelijken! Koop en verkoop intex zwembad 3x 2eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Het is wel mogelijk om een filterpomp op het zwembad aan te sluiten. Dit komt door het stevige metalen frame, de praktische vorm die maar weinig ruimte rondom het zwembad in beslag neemt en het gemak waarmee u het zwembad opzet. Door de rechthoekige vorm kan dit zwembad bijvoorbeeld in de hoek van je tuin of terras worden neergezet, waardoor je praktisch met de ruimte kunt omgaan. De twee buitenzijden bestaan uit robuust en sterk pvc en de middelste laag uit polyester.


Dan is het zwembad voor ongeveer gevuld. Na de zomer kun je het zwembad schoonmaken en opruimen, het zwembad weegt 2kg. Voor de grotere zwembaden kunt u zelf een pakket samenstellen. Sterk zwembad met een frame-constructie. De liner (het folie) is eenvoudig te monteren aan deze buizen.


Het afdekzeil is dan groter dan het zwembad , maar met de touwtjes van afdekzeil kan het afdekzeil toch aan dit zwembad bevestigd worden. Het zwembad staat binnen minuten. Hierdoor krijgt u geen vuil in uw zwembad. Dit stevige zwembad zet u in no-time op in eigen tuin en neemt door de rechthoekige vorm weinig ruimte in. Brows En Ontdek Nuttige Resultaten!


Slimmer Zoeken Naar intex zwembaden. Dankzij het innovatieve ontwerp zet je je zwembad eenvoudig op. Je klikt eenvoudig de buizen in elkaar. Zo hoef je geen aparte pinnen te gebruiken.


Het is gemaakt van een sterk metalen frame, hier door kan het zwembad (bij normaal gebruik) jaren mee. De afmetingen van dit zwembad zijn 4x 1centimeter. In dit zwembad heeft u plezier met het hele gezin, zo kunnen er gemakkelijk personen gelijktijdig in dit bad.


Naast de standaard zwembadafdekking is er ook nog noppenfolie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts