maandag 3 juli 2017

Loungeset monaco

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Monaco loungesets tegen lage prijzen. Bestel hier loungesets online. Dutch Brooklyn Loungeset van €695. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen.


De dagaanbieding site van Nederland! Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel! Bekijk de deals in onze webshop of winkel!


De loungeset bestaat uit een loungebank, twee loungestoelen en een tafel die ook te gebruiken is als opberg- of kussenbox. Het witte frame is van powder coated aluminium. Deze set is zeer geschikt onder een veranda, overkapping of serre. Het is een relatief compacte set. De bank is meter lang en de tafel meet bij centimeter.


Dat betekent dat u er altijd wel een plekje voor vindt. De trendy loungeset bestaat uit twee stoelen, een tweezitsbank en een tafel. De mooie set bestaat uit stoelen, een 2-zitsbank en een kussenbox.


Karakteristiek is de hoge rugleuning. Genieten van de zon op een super luxueuze en mooie tuinset, in eigen tuin? Dat willen we toch allemaal? Dit is stevig, en kan altijd buiten blijven staan.


Loungeset monaco

Daarop zitten planken van acacia hout. Dit mooie set bestaat uit stoelen, tweepersoons zitbank en een tafel. Deze loungeset wordt geleverd met een gratis kussenhoezenset in antracietgrijs!


Het set is duurzaam en onderhoudsvriendelijk, dus u kunt jaren van het loungeset genieten. Kussens zij inbegrepen bij dit set. Deze allesomvattende en compacte tuinmeubelset heeft een strak, modern ontwerp met een karakteristieke hoge rug en is gemaakt van weer- en waterbestendig PP kunststof dat een luxe en mooie rattan-textuur heeft.


Je hoeft je geen zorgen meer t. Daarbij past een loungeset die je mooi vindt. Bij Allibert vind je zeker een set die aan al je wensen voldoet. Altijd de laagste prijsgarantie.


Binnen dagen gratis thuisbezorgd! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Kies uit 5producten vanaf € 260.


Loungeset monaco

Een strakke loungeset in wicker design met een karakteristiek hoge rugleuning. Het duurzame materiaal garandeert jarenlang plezier van deze loungeset. Er is gebruik gemaakt van eersteklas materialen, een stevige constructie en een eigentijds design. Het frame heeft een warme lichtgrijze kleur, de elegante kussens zijn waterafstotend en comfortabel en de strakke lijnen en speelse zijtafels maken deze loungeset to een echte eyecatcher in iedere tuin.


De set wordt geleverd met grijze kussens die voorzien zijn van een rits. Hierdoor zijn de hoezen afneembaar en gemakkelijk te wassen. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


Loungeset monaco

De set heeft een lengte van centimeter, is centimeter breed en centimeter hoog. Koop nu en betaal pas over dagen! De kussens zijn weerbestendig. Een Allibert loungeset is door het gebruik van kunststof onderhoudsvrij en wordt inclusief alle kussens geleverd.


Allibert staat voor hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en staat altijd klaar voor haar klanten. Allibert tuinmeubelen dealer en wij bieden vrijwel het gehele assortiment van Allibert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts