maandag 17 juli 2017

Brandweerstang speeltoestel

Kies uit 1producten vanaf € 190. In een bloempot natuurlijk! Rechte brandweerstang om uw speeltoestel uittebreiden, veel speeltoestel accessoires voor uw speeltoren JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Deze brandweerstang mag natuurlijk niet ontbreken aan uw speeltoestel.


Een brandweerstang is een leuke toevoeging aan uw speeltoestel , schommel etc. De groene brandweerpaal is eenvoudig te bevestigen. Breng nog meer actie in je speelkazerne door de brandweerstang aan het speeltoestel te monteren. Via deze vette brandweerstang kun je van de top van je speeltoestel helemaal naar beneden glijden! Brandweerstang van metaal voor de houten speeltoestellen van nuspeeltoestellen.


Klimpaal voor kinderen om aan een speeltoestel te bevestigen, in onze shop vind u een uitgbreis assortiment speeltoestel accessoires. De palen zijn beschikbaar in veel verschillende hoogtes. Bent u op zoek naar glijpalen voor particulier gebruik? Jungle Gym Houten Buitenspeelgoed! Achter elkaar haasten ze zich via de brandweerstang naar beneden om eindelijk aan de missie te beginnen.


Speeltoestellen, Speelhuisjes, Schommels en veel meer! De kleine helden glijden razendsnel en toch behendig via de brandweerstang de diepte in. Het Klimtoestel bestaat als basis uit het speeltoestel 1met een lessenaarsdak. Een plattegrond van het speeltoestel is bijgevoegd.


Standaard wordt dit speeltoestel uitgevoerd met klimwand aan de achterzijde en een glijbaan in kleur naar keuze aan de voorzijde. De brandweerstang aan het speeltoestel is leverbaar in kleuren rood en groen. De schommel komt inclusief schommelzitjes die standaard geleverd worden in dezelfde kleur als de glijbaan. Voor de klimmers is het mogelijk het speeltoestel uit te breiden met verschillende klimmodules zoals klimwanden, klimnet brandweerstang en klimstang.


Brandweerstang speeltoestel

Bekijk hier de leukste online. Hier vind je de beste aanbiedingen. LoRas heeft voor kinderen van alle leeftijden een leuk en geschikt houten speeltoestel. Om het speeltoestel compleet te maken kan er een schommel geplaatst worden.


Of u nu een kleine of juist een grote tuin heeft, bij LoRas vindt u een passend speeltoestel in ons uitgebreide aanbod speeltoestellen. Omhoog klimmen, lopen, een weg banen door meerdere touwen… Het kind wordt een acrobaat, stuntman of stuntvrouw in haar fantasie. Kinderen glijden naar beneden met een touw, via de glijbaan of de snelle brandweerstang. Elk speeltoestel heeft zijn eigen valhoogte.


Brandweerstang speeltoestel

Voor elke valhoogte gelden regels met betrekking tot de ondergrond. Het speeltoestel heeft standaard een brede klimwan brandweerstang , boter, kaas en eieren spel, een klimtouw, handgrepen en een trap met platte treden (al op jonge leeftijd te betreden). Het speeltoestel is inclusief klimwand met klimstenen, brandweerstang , knopentouw, handgrepen, trap en kruisje-nulletje.


We hebben een groot aanbod van het merk Woodvision maar ook veel andere leuke merken voor binnen en buiten speeltoestellen, speeltenten en speelhuisjes. De metalen brandweerstang is online te bestellen en nu extra voordelig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts