vrijdag 26 januari 2018

Opblaasbaar kinderzwembad

Intex luchtbedden voor binnen. Comfortabel, trendy of veelzijdig. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment opblaasbare zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Bestel Kinderzwembad bij fonQ.


Kies uit producten vanaf € 60.

Omdat opblaaszwembaden er al zijn vanaf een paar euro, is er voor elk budget wel een opblaasbaar bad beschikbaar. Ze zijn daarnaast zeer eenvoudig (binnen enkele minuten) op te zetten en gereed om te vullen met water. Na gebruik kan het opblaasbaar zwembad zeer compact opgeborgen worden. Voordelen van een opblaasbaar zwembad.


Waarom zou u moeten kiezen voor een opblaasbaar zwembad? Allereerst uiteraard door de prijs! Voor een paar euro’s heeft u al een leuk opblaasbaar baby zwembad of kinderzwembad.


Een kinderzwembad voor een scherpe prijs.

Niet iedereen heeft altijd tijd of zin om naar het zwembad of het strand te gaan. Een zwembad in de tuin is dan een perfect alternatief. Een groot pluspunt aan een opblaasbaar zwembad is dat deze niet duur hoeft te zijn.


De kinderzwembaden op onze website zijn altijd scherp geprijsd. Zo kun je een groot zwembad in de tuin nemen, maar kun je ook kiezen voor een klein opblaasbaar zwembad die je meeneemt voor de kleintjes wanneer je op pad gaat. Dit opblaasbaar kinderzwembad is de perfecte oplossing voor kinderen tijdens warme zomerdagen. Het zwembad heeft twee… Meer.


Happy People Wencke Down Under opblaaszwembad Met dit vrolijke kinderzwembad worden warme zomerdagen nog leuker! Stevig zwembad gemaakt van vinyl en voor de veiligheid van de kinderen is de bodem opblaasbaar. Mooi opblaasbaar kinderzwembad nú met een flinke korting! Bijkomend voordeel is dat een opblaas zwembad altijd snel op te zetten is zodat je direct kan gaan genieten! Want vandaag een opblaasbaar zwembad voor 16:uur bestel is morgen al in huis!


Zeker de grotere kinderzwembaden zijn geschikt om samen met vriendjes, neefjes of nichtjes heerlijk te zwemmen en te ravotten. Wil je echt een sterk en stabiel kinderzwembad , kies dan voor een opzetzwembadje. Kinderen zijn dol op water!


In een opblaasbaar kinderzwembad kunnen ze zich urenlang vermaken. Opblaasbaar luchtbed zeemeermin staart paars.

Daarentegen staan ze garant voor heel wat uurtjes zwemplezier. Op deze pagina kunt u kiezen uit een ruim aanbod met zwembaden voor kinderen. Een klein kinderzwembadje kiest u voor de allerkleinsten.


Het opblaasbaar zwembad is tegenwoordig heel populair. Er zijn veel verschillende soorten en maten. Zodra het zonnetje begint te schijnen is er niets beters dan lekker dobberen in een zwembad! Indien je niet teveel moeite wil doen is een opblaasbaar zwembad de oplossing.


Een opblaasbaar zwembad voor de hele familie Het is niet alleen voor kinderen heel prettig om verkoeling te zoeken in een zwemba ook volwassenen springen op een warme dag graag het water in om heerlijk te genieten. Echt optimaal genieten en relaxen kun je in het familie lounge zwembad. Dan is een opblaasbaar zwembad de beste optie.


Je kunt kiezen uit diverse vormen, kleuren en maten. Denk aan een kinderzwembadje met zonnescherm voor de allerkleinsten, een stoer kinderzwembad in de vorm van een walrus of haai en een zwembad in alle kleuren van de regenboog. Jilong kinderzwembad zonder weekmakers, ideaal voor kinderen.


Ook hebben we een breed assortiment kinderbaden zonder weekmakers (ftalaten). Zie hiervoor de productomschrijving. Denk niet alleen aan verschillende vormen en kleuren, maar ook bijvoorbeeld aan een sproeier of stoeltjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts