vrijdag 19 januari 2018

Tokyo design studio aanbieding

Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Tokyo Design Studio uit ons aanbod! Tot korting op Studios.

Snel in huis Gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Sierlijke prints en subtiel design. De verschillende prints die samengevoegd worden in een serviesset vormen een mooi geheel en zijn een speelse aanvulling op een basisservies.


Ook de theepotten en bijpassende kopjes zijn vervaardigd van hoogwaardig porselein. Gratis verzending nippon blue is één van onze klassiekers, maar wordt nooit ouderwets. De Soshun (Vroege Lente) Collectie is een complete Serie van Mintgroen Tafelgerei, gedecoreerd met.


Zoek naar design studio op de nieuwe KensaQ.

Specialistisch advies nodig? Je houdt van lekker Japans eten, maar wanneer je sushi in huis haalt of heerlijke tempura op tafel zet dan wil je dat natuurlijk niet op een oer-Hollands servies presenteren. Daar hoort een Japans ogend servies bij. De mokken hebben een inhoud van 380ml. Geniet van een lekker kopje thee of koffie uit deze stijlvolle mokken.


Vaatwasser- en magnetronbestendig. Mok - ruit roze - Kitchen Trend Products € € 80. In de collectie hoogwaardig servies. Geïnspireerd op de Japanse tradities en de internationale levensstijl in het hedendaagse Tokyo.


Het servies is in Japan vervaardigd op een ambachtelijke wijze en zijn wereldwijd leverbaar. Verschillende prints in de collectie. Je kunt deze getoonde producten al direct bestellen vanaf deze pagina. Bekijk de producten om ook de gerelateerde producten te zien.


Vergelijk TOKYO DESIGN STUDIO Sets online bij LionsHome. Sendan is een Prachtig Japans Servies, met een radiaal patroon. Het is stevig porselein, maar niet zwaar, en dat.


Breed assortiment en het goedkoopste!

De kopjes hebben een inhoud van 1ml en wordt geleverd in een geschenkverpakking. Deze set van mokken wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking. Alvast een voorproefje op black friday!


Handig om bijgerechten, soep, rijst of snacks te serveren. Altijd de beste prijs online en gratis verzending en onafhankelijk persoonlijk advies. Het theeservies bestaat uit een theepot van hoogwaardig porselein met een inhoud van liter en vier dezelfde porseleinen mokken met een diep donkerblauw dessin.


Het sushi servies bestaat uit twee sushi borden, twee saus schaaltjes en natuurlijk twee setjes chopsticks van bamboe, die keer op keer gebruikt kunnen worden. Ontbijten of dineren wordt leuker met een kom van Blokker. Bestel nu eenvoudig kommen op Blokker. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden. Kom snel naar onze website en vind het mooiste en beste Zak!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts